Beçin Esnafspor’dan Hızlı Başlangıç

2019-2020 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde ikinci sezonunu yaşayacak olan ilçemiz takımı Milas Beçin Esnafspor futbolcu transferlerine başladı.

Beçin Esnafspor’dan Hızlı Başlangıç
  • 04 September 2019, Wednesday 9:41

Sezona yeni kulüp başkanı Ekrem Vanlıoğlu ve yönetimiyle giren eski adıyla Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor yeni adıyla 1967 Milas Beçin Esnafspor lig için ilk transferini geçtiğimiz hafta içinde teknik kadrosunu belirleyerek yaptı.

Teknik Direktör Mehmet Ali Selvi ve yardımcı antrenör Samet Çapkın ile el sıkışan Beçin Esnafspor bu kez kadrosuna alacağı futbolcular için atılım yaptı.

Geçtiğimiz hafta içersinde ilk transferini Trabzon Ofspor’dan sol bek İbrahim İbrahimoğlu’nu kadrosuna alarak yapan Beçin Esnafspor 8 futbolcu transferini gerçekleştirdi.

Kulüp Başkanı Ekrem Vanlıoğlu ile yönetim ekibinin yanı sıra yine geçtiğimiz hafta içersinde kulübe üye yapılan Alman Sanayi devlerinden Thyssenkrun’un eski CEO’su Thomas Schlenz’ de futbolcuların imza töreninde Başkan Vanlıoğlu’nun yanında oldu.

Futbolcu transferlerine hızlı giren Milas Beçin Esnafspor takımın eksik olan bölgelerine nokta transferler yaptı.

Kaleye Milasspor, Fethiyespor ve Muğlaspor’da forma giyen genç sporcu Medeni Solmaz’ı alan Beçin Esnafspor ikinci kaleci olarakta Adıyaman 1954,Kızılcabölikspor, Keşanspor ve geçen sezon Denizli Kale Belediyespor formasını giyen Serkan Tekin’i kadrosuna dâhil etti.

Sol bek mevkisine Muğlaspor, Uşakspor, Vefaspor, Salihli Kocaçeşmespor, Tavşanlı Linyitspor ve Bozuyük Vitraspor’da oynayan Ozan Siner alındı. Sağ açık mevkisine ise Yeni Milasspor’da futbola başlayan Milaslı futbolseverlerin yakından tanıdığı bir futbolcu olan Denizlispor, Muğlaspor ve Ortakent Sporda da forma giyen Bedirhan Tuna’yı alan Beçin Esnafspor yönetimi son olarak BAL Ligi ve 3.ligde forma giyen orta saha ve ön libero oynayabilen Murat Candan’ı aldı.

Sponsorluğunu Alman Schlenz yaptı

Futbolcu transferlerine katkı sağlayan Thomas Schlenz’in sponsor olmasıyla Beçin Esnafspor kadrosunu güçlendirmeye devam etti. Takımın santraforu olarak İzmispor, Zonguldak Kömürspor, B.B.Bodrumspor formalarına giyen tecrübeli bir isim Bekir Adıgüzel kadroya alındı.

Son olarak hücum oyuncusu arkasına Marmarisspor, Yeni Milasspor ve Gümüşlük Gençlikspor formalarını giyen Ehli Jani Demirbaş, sol ve sağ açık oynayabilen Ereğli, Çumra, Erbaa ve Yeni Milasspor formalarını giyen Arda Ceylan da kadroya alındı.

İyi Futbol İzlettirmek İstiyoruz

Milas Beçin Esnafspor Basın Sözcüsü Hasan Tuzla futbolcu transferlerinin ilerleyen günlerde Kulüp Başkanı Ekrem Vanlıoğlu ve yönetim ekibinin çalışmalarıyla devam edeceğini belirterek hedeflerinin iyi futbol oynayan Beçin Esnafspor’u Milaslı futbolseverlere izletmek olduğunu vurguladı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık