Milas Gençlikspor Yönetimi Belediye Başkanını Ziyaret Etti...

2019-2020 spor sezonunda Muğla Birinci Amatör Küme Ligi’nde mücadele edecek olan ve yeni sezonda hedefini şampiyonluk ve Süper Amatör Küme Ligi olarak belirleyen Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal ve yönetim ekibi, geçtiğimiz günler içersinde önce Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ve daha sonra ise Milas Kaymakamı Eren Aslan’ı makamlarında ziyaret ederek yeni sezon çalışmalarıyla ilgili olarak bilgiler verdiler.

Milas Gençlikspor Yönetimi Belediye Başkanını Ziyaret Etti...
  • 04 September 2019, Wednesday 9:35

Geçtiğimiz ay içersinde Olağanüstü Genel Kurul ile yönetim ekibini güçlendiren ve güven tazeleyen kulüp başkanı Ersin Köksal ve yeni yönetimin ilk ziyareti Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a oldu. Başkan Tokat ile bir süre görüşen Başkan Köksal ve yönetim ekibi 2018-2019 sezonunda kulüp olarak yapılan çalışmaları Başkan Tokat ile paylaşarak kendilerine verdikleri destekler için teşekkür ettiler. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Gençlikspor Kulübünün yeni yönetim ekibine ve başkan Ersin Köksal’a kulüp çalışmalarında başarı dileklerini ileterek yapılan nezaket ziyareti için teşekkür etti.
Kaymakam Arslan’ı da Ziyaret Ettiler
2 Eylül Pazartesi günü Milas Kaymakamı Eren Aslan’ı ziyaret eden Milas Gençlikspor Kulüp Yönetim Ekibi ve başkan Ersin Köksal Milas Kaymakamı Eren Aslan’a da çalışmalarıyla ilgili paylaşımlarda bulunarak destekleri için teşekkür ettiler.
Milas Kaymakamı Eren Aslan da kulüp çalışmalarını yakından takip etmeye çalıştığını belirterek, spora ve sporcuya hizmet eden her spor kulübüne destek olmaya çalıştıklarını vurguladı. Milas Gençlikspor Kulübü yönetimine yeni sezonda başarı dileklerini ileten Milas Kaymakamı Eren Aslan Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal’a ve yönetim ekibine teşekkür etti.
Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal, gerçekleştirdikleri 2 ziyaret ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada,“önümüzdeki günlerde kulübümüzün sportif çalışmalarını duyurmak adına diğer yöneticilerimizi de ziyaret edeceğiz” dedi.
2019-2020 spor sezonunda hedeflerinin yine her zaman olduğu gibi Milas gençliğine, sporuna ve sporcusuna hizmet etmek olduğunu vurgulayan kulüp başkanı Ersin Köksal,“kulübümüz sadece futbolda değil sporun değişik branşlarında da çalışmalarını sürdürmektedir” açıklamasında bulundu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık