Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas’ta İYİ Parti’nin 39 yeni üyesine törenle rozetleri takıldı - “Hiçbir partinin devamı değiliz… İktidara koşan partiyiz”

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Yanıkoğlu, rozet takma töreninde yaptığı konuşmada; “Hiçbir partinin devamı değiliz” dedi ve partisinin kat ettiği yoldan, yeni üyelerden ötürü çok ümitli olduğunu “İktidara koşan partiyiz” sözleriyle ifade etti.

Milas’ta İYİ Parti’nin 39 yeni üyesine törenle rozetleri takıldı -  “Hiçbir partinin devamı değiliz… İktidara koşan partiyiz”
  • 17 September 2019, Tuesday 17:22

Milas’ta üye sayısı 700’e ulaşan İYİ Parti’nin, 39 yeni üyesine, partinin ilçe merkezinde düzenlenen törenle rozetleri takıldı. Töreni sunan İYİP İlçe Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Kasım Özkan, bir buçuk yılda ulaştıkları üye sayısının büyük başarı olduğunu belirterek, başka partilerden İYİ Parti’ye geçmek isteyen 84 üye daha olduğunu kaydetti. Özkan, “Bu yılın sonuna dek 900’ü tamamlamak, önümüzdeki yıl 1500 – 2000 üyeye ulaşmak hedefimiz. Bunun için köy köy, mahalle mahalle gezeceğiz” dedi.

İYİP İlçe Başkanı Ahmet Yanıkoğlu, konuşmasının başında, başka bir siyasi partinin kendileriyle ilgili açıklamalarını içeren haberleri kastederek; “Hiçbir siyasi partinin devamı değiliz. Bizim felsefemiz, Cumhuriyet’in kuruluş felsefesi… Halkımız da bunu gördü. Üye olmak isteyen, ziyaretimizi bekleyen çok yurttaşımız var” dedi. Partisine gösterilen ilgiden ötürü çok umutlu olduğunu vurgulayan Yanıkoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:  “İktidara koşan partiyiz. Bunu söylemek için erken belki; ama, halkımızın güvenini kazandık. Görevimiz büyük; gençliğimize laik, demokratik, hukuk devleti bırakmaktır… Hiçbir siyasi parti bizim muhatabımız değil; bizim muhatabımız halkımız ve seçmenimiz.”

“Daha yeni başlıyoruz”

İYİP Milas ilçe örgütü kurucu başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çayırlı, partinin kuruluş sürecine kısaca değinerek, “Kurulmuş bir partiyi yönetmek kolay, yeni kurulmuş bir partiyi bir buçuk yılda Türkiye’nin üçüncü büyük partisi yapmak kolay değil” diye konuştu. Maddi – manevi katkıda bulunan herkese teşekkür eden Çayırlı, kendilerini “Cesurlar Hareketi” diye nitelendirerek, baştan beri seçim olacakmış gibi çalıştıklarını anlattı.

Dört yıllık bir üniversite mezunu gencin belediyeye çöpçü olabilmek için başvurmasının, Türkiye’nin günümüzdeki durumunun en somut göstergesi olduğunu dile getiren Çayırlı, bu yüzden İYİP olarak gençlere daha iyi bir gelecek bırakmak için çalıştıklarını belirtti. Çayırlı, “Daha yeni başlıyoruz. Teşkilatlanma anlamında hedefimizin yüzde 30-35’ini gerçekleştirdik henüz. Milas’ımızın her bir mahallesinden partimize başvuru var. ‘Ne Mutlu Türküm’ diyen, aklı, vicdanı hür herkese partimizin kapısı açıktır” Diye konuştu.

Daha sonra partiye üye olan 39 kişinin adları, üçer beşer okunarak, rozetleri Ahmet Yanıkoğlu, Mehmet Çayırlı, Kasım Özkan, İYİP İlçe Başkan Vekili Can Helvacıoğlu, Kadın Kolları Başkanı Nazan Yakabaşı, Gençlik Kolları Başkanı Nebil Uçarsu, Belediye Meclis Üyesi Ali Kurt gibi partinin ileri gelenleri tarafından takıldı. Daha sonra parti binası önünde topluca fotoğraf çekimi yapıldı.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis