Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas’ta narkotik operasyonları..

Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, 30 Mayıs Cumartesi günü yaptığı iki operasonda 100 gr. Metamfetamin uyuşturucu maddesiyle, çok miktarda sentetik ecza ele geçirdi.

Milas’ta narkotik operasyonları..

Milas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonu ile gerçekleştirilen operasyonun ilkinde, 34 plakalı bir araçta yapılan aramada 100 gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilip, B.Ç. isimli şahıs uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltına alındı.

Aynı gün bir başka şahıs üzerinde ise çok miktarda sentetiz ecza ele geçirildi ve E.A. isimli şahıs hakkında da uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı.

tespit edilen ve Milas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ilçe içerisinde durdurulan 34... plakalı bir araçta yapılan arama neticesinde 100 gr METAMFETAMİN uyuşturucu maddesi ele geçirilmiş, olayın şüphelisi B.Ç. isimli şahıs TCK 188/3 Uyuşturucu Madde Ticareti suçundan GÖZALTINA alındı.

Öte yandan Milas KOM ve NARKOTİK görevlilerince son iki hafta içerisinde farklı miktarlarda; sentetik ecza, metamfetamin, esrar, kenevir, skunk ve etil alkol ele geçirildiği ve toplam 17 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis