Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Millet İttifakı, Milas’ta da devam ediyor..

​​​​​​​Milas Belediye Meclisi ve daha sonra Büyükşehir Meclisi’nde İYİ Partili meclis üyelerinin, CHP ile birlikte hareket etmemesi şeklinde gelişen ve Milas’taki Millet İttifakı’nın bozulduğu şeklinde ortaya çıkan tablo değişti.

Millet İttifakı, Milas’ta da devam ediyor..

Geçtiğimiz günlerde Muğla’da yapılan ve CHP ve İYİ Parti İl Başkanları ile Milas ilçe başkanlarının ve Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın katıldığı toplantıda, Millet İttifakı protokolünün devam ettiği belirlendi.

Konuyla ilgili olarak her iki partinin yetkilileri, Mecliste oluşan sıkıntının giderildiğini, zaten yapılan toplantılar sonrası, İYİ Parti’li Milas ve Büyükşehir Meclisi üyesi Gürsel İnce’nin CHP’ye geçmesi sonrası, Büyükşehir Meclisi’ndeki komisyon çoğunluklarının da tekrar Millet İttifakı’na geçtiği belirtilerek, bu durumun, Milas’taki Millet İttifakı protokolü için de geçerli olduğunu, bundan sonra da Milas’ta Millet İttifakı’nın aynı şekilde süreceği vurgulandı.

Belediye Başkanı Muhammet Tokat da, ittifak protokülünün devam etmesi kararı alındığını ve ittifakın sürdüğünü ve bütün gereklerinin yerine getirileceğini belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis