MİLLET İTTİFAK'INDAN MECLİSE AND’IMIZ ÇAĞRISI

Millet İttifakı olarak Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti Milas İlçe Örgütü, Andımız'ın yeniden okullarda okutulması için TBMM'ne gönderilmek üzere Milas'ta imza kampanyası başlattı.

MİLLET İTTİFAK'INDAN MECLİSE AND’IMIZ ÇAĞRISI

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, Milas Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhammet Tokat, Meclis Üyesi Adayı ve İYİ Parti  Temsilcisi ve kurucu Başkanı Mehmet Çayırlı ve İyi Parti İlçe Yöneticisi Zübeyde Ulaş'ın  öncülüğünde Milas'ta başlatılan imza kampanyasında, halkın kampanyaya desteği sonucu,  kısa sürede yüzlerce kişinin katılımıyla, binin üzerinde imza toplandı.

AND' IMIZ ATA'NIN HUZURUNDA

Türkiye genelinde  yürütülen imza kampanyasında toplanan bütün imzalar 24 Mart Pazar günü ülkenin dört bir yanından gelenlerin katılımıyla  Ankara'da Anitkabir'de toplanarak, ardından Türkiye Büyük Millet Meclisin'e teslim edilecek.

Danıştay 8. Dairesi kararının uygulanmasına yönelik başlatılan kampanyasının tam dilekçe metni ise şöyle:

“TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLISI BAŞKANLIĞI' NA

Danıştay 8. Dairesi’nin, ilköğretim okullarında öğrencilerin AND'ımızı okuması gerektiği kararına binaen, tüm TÜRKIYE'deki ilköğretim okullarında AND'ımızın tekrar okunmasına engel olmadığından dolayı okunmasını ve 5816 sayılı ATATÜRK 'ü koruma kanununun daha geliştirilerek cezai şartlarının yükseltilmesini ve bu konuda başta Türkiye BÜYÜK MİLLET MECLİSİ olmak üzere ADALET BAKANLIGI' NIN ve MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI' NIN daha hassas davranmasını makamınızdan talep ediyoruz.”

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık