Milletvekili Özcan; “Sonuç, gelecek adına umut verici”

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, her hafta parti binasında gerçekleşen Salı toplantısında, 23 Haziran’da yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarının, CHP’nin iktidarı için umut olduğunu söyledi. 

Milletvekili Özcan; “Sonuç, gelecek adına umut verici”

CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe’nin ilçe dışında olması nedeniyle yönetim kurulu üyesi Av. Tüze Çetinkaya’nın başkanlık ettiği Salı toplantısına; Muğla Milletvekili Suat Özcan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CKD Şube Başkanı Nurgül Çöllüoğlu, eski meclis üyesi ve belediye başkan yardımcısı Zeynep Çınar, Milas Belediye Meclis Üyeleri Dr. Mehmet Tiryaki, Halil Mutlu, Mehmet Ateş, Mustafa Özgülergil, İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, parti ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan yönetim kurulu üyesi Tüze Çetinkaya; “Maalesef birkaç gün içinde ilimize iki tane şehidimiz geldi. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm hemşehrilerimize başsağlığı diliyoruz.

Öte yandan geçtiğimiz hafta Salı günü ilçe danışma kurulumuzu gerçekleştirdik ve gayet verimli geçti. Geniş katılımın olduğu danışma kurulunda yönetime yöneltilen yapıcı eleştirileri not aldık, bu eleştiriler doğrultusunda daha da güçlenerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Aynı zamanda dün 15 Temmuz’da yapılan hain darbe girişiminin 3’ncü yılında, şehit olan 251 yurttaşımızı bir kez daha rahmetle andık” diyerek sözü, Muğla Milletvekili Suat Özcan’a bıraktı.

Milletvekili Özcan ise 23 Haziran’da yenilenen ve Ekrem İmamoğlu’nun bir kez daha kazandığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarını farklı bir açıdan değerlendirdi.

Milletvekili Özcan; “Aslında gasp edilmiş bir seçimdi ve İstanbul seçmeninin iradesi yeniden tecelli etti. Genel merkezimiz, İstanbul il ve ilçe örgütlerinin yanı sıra tüm ülke genelinden gelen gönüllüler, milletvekilleri ve belediye başkanlarımız, seçimin kazanılması için büyük bir gayret gösterdiler.

Alınan sonuç, başta partimiz olmak üzere ittifak ortağı partiler için de gelecek adına bir umut olmuştur. Kazanılan bu seçim, sadece İstanbul için değil, tüm ülkenin geleceği adına önemlidir. Bundan sonraki seçimlerde harita üzerindeki kırmızı işaretli illerin sayısı çoğalacak; İç Anadolu, Güney ve Doğu Anadolu ve diğer bölgelerde de partimiz adına oy oranlarının yükseleceğini göreceğiz. Çünkü Türkiye’yi içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan çıkaracak, herkesin mutlu olacağı, gelirin eşit ve adaletli bir şekilde dağıtılacağı, hukukun yeniden üstün kılınacağı, eğitimden sağlığa, ulaşımdan ekonomiye bozulan ne varsa düzeltileceği bir yönetim anlayışını ancak ve ancak Cumhuriyet Halk Partisi’nin çıkarabileceğini vatandaşlarımız görmüş durumdadır.

Seçim sonuçları bizim açımızdan ne kadar umut verici ise, AKP adına da bir o kadar iç huzuru bozan bir sonuçtur. Hepinizin de bildiği gibi eski bakan ve milletvekili Ali Babacan, hatta eski başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yeni parti kurma girişimleri var. Dahası, Sayın Babacan; ‘Yanlış uygulamalar var ve bu durum bizi kalben ve aklen yol ayırımına getirmiş’ diyor. Aslında bu yol ayırımı sadece eski siyasilerde değil, bugüne kadar AKP’ye oy vermiş büyük bir kitlede de var.

Bu düşünceler ve yol ayrımı onlar adına kaygı verici, bizim adımıza sevindiricidir ancak biz de boş durmamalıyız. Daha çok çalışmalıyız. Vatandaşla sürekli iç içe olmalıyız. Genel merkezimizin, milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın ve örgütlerimizin yanında olmalıyız, onlara destek vermeliyiz” dedi.

Muğla Milletvekili Suat Özcan ve Belediye Başkanı Muhammet Tokat, parti binası öncesinde ise Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi Başkanı Mehmet Sarban ve dernek üyesi gazileri ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

 

      

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık