Miniklere ‘Trafik Eğitimi’

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

Miniklere ‘Trafik Eğitimi’

Türkiye’nin ve ilçemizin önemli sorunları arasında yer alan trafik kazalarını önlenmek için, daha bilinçli nesiller yetiştirmeyi amaçlayan Özel Milas Anaokulu Aile Eğitim Çalışması kapsamında okulda eğitim gören minik öğrencilere yönelik bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi… Miniklere trafik kuralları hakkında bilgiler aktarıldı…

Trafik sorununa kalıcı bir çözüm getirmek amacıyla Özel Milas Anaokulu’nda eğitim öğretim gören minik öğrencilere yönelik bilgilendirme çalışması yapıldı.

Bilgilendirme çalışmasının sunumu Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği’nde görevli Polis Memuru Hayrettin Bozer tarafından yapıldı.

Bozer, minik öğrencilere trafik işaret ve levhaları, emniyet kemeri ve çocuk koruma sistemleri, yaya geçidi, üst ve alt geçit kullanımı, güvenli bisiklet kullanımı, yaya güvenliği, görünürlük, araçta güvenli yolculuk, karşıdan karşıya geçme ve güvenli oyun alanları gibi konularda bilgiler verdi.

Minik öğrencilerin eğitim sırasında hazırladıkları şapkalar ile kısa süreli trafik polisi olmalarının ardından etkinlik Bozer’e teşekkür belgesi verilmesiyle son buldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık