Miniminiklerin Şampiyonu Bodrum 1925 oldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Miniminiklerin Şampiyonu Bodrum 1925 oldu

2017 - 2018 futbol sezonu U11 Ligi Miniminikler Futbol Şenliği, 27 Haziran tarihinde oynanan son play off karşılaşmalarıyla tamamlandı.

38 takımın mücadele ettiği miniminikler liginde grup müsabakaları 9 Haziran tarihinde sonuçlandı.

Miniminikler ligi grubunda grup şampiyonu olan 4 takımın katılımıyla yapılan Muğla Play Off maçlarından başarıyla ayrılan Bodrum 1925, Miniminikler Ligi Şampiyonu oldu.

 

Milas Gençlikspor İkincilik Kupasını kaldırdı

Miniminikler Liginde kendi grubunda şampiyon olan Milas Gençlikspor U11 Futbol Takımı Muğla’da oynanan play off maçları sonunda play off ikinci olma başarısını göstererek Milas’a ikincilik kupası ile döndü.

Antrenörlüklerini Ali Akın Çilek, Çağrı Arıkan, Güray Fedakâr ve Hasan Gül’ün yaptığı Milas Gençlikspor Miniminikler Futbol Takımı Muğla liginde fırtına gibi esmiş ve oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak grup şampiyonu olmuştu. Liglerde 100 gol atıp sadece 1 gol yiyerek kırılması imkânsız bir rekora imza atan Milas Gençlikspor Miniminikler Futbol Takımı, elde ettiği bu müthiş başarıyla gelecek adına büyük bir ümit vermişti.

 

Şenlik Töreninde Kupalarını aldılar

Geçtiğimiz hafta sonu Muğla Atatürk Stadyumunda yapılan Miniminikler Futbol Şenliği töreninde ödüllerini alan Muğla’nın en başarılı 4 takımı: 1.Bodrum 1925, 2.Milas Gençlikspor, 3.Marmaris Gençlikspor ve 4.Ortaca Esnafspor’un futbolcularına madalyalarını ve kupalarını Muğla protokolünün ve Muğla sporunun tanınmış isimleri verdiler.

 

Kupa Töreni

Muğla Atatürk Stadyumunda oynanan son play off karşılaşmaları sonrasında Bodrum 1925 Spor’un  Şampiyonluk Kupasını Vali Yardımcısı  Mehmet Fikret Çavuş verirken, Play-Off da mücadele eden minik futbolcuların madalyalarını ise törene katılan protokol üyeleri taktı.

Oynanan final müsabakalarını Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş,  Muğla ASKF Federasyon Başkanı Mehmet Top, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mutlu Uzun, Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Serkan Paçalı, TÜFAD Genel Merkez Genel Sekreteri ve Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu, TFFHGD Şube Başkanı Ali Zağlı, ASKF Genel Sekreteri Mustafa Yandık, Futbol İl Temsilcisi ve ASKF Mali Sekreteri Ali Karakaya, Türkiye Saha Komiserleri Derneği Muğla Şube Başkanı Ümit Sefa Girgin, TÜFAD Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Görgülü ve çok sayıda sporsever izledi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık