MİŞTİ SEYİRCİ KARŞISINA ÇIKIYOR.

Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu ( MİŞTİ) 26 Şubat’ta tiyatro severlerin karşısına çıkıyor.

MİŞTİ SEYİRCİ KARŞISINA ÇIKIYOR.

29. kuruluş yılını kutlayan ve yeniden yapılanma içerisine giren Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu 26,27,28 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde Dimitri Psathas tarafından yazılan “Yalancı Aranıyor” adlı oyun ile tiyatro severlerin karşısına çıkıyor.

Yönetmenliğini Necati Eser’in yapacağı oyunda Mustafa Ali Demirci,Nihal Alparslan,Berkan Cengiz,Hatice Aydoğdu, Öznur Özdemir,Hüseyin Yorulmaz,Özlem Cengiz,İnan Aydoğdu,Murat Yıldırım,Halime Karaca,Yıldız Demirci ve Necati Eser rol alacak.Oyunun kostümleri Ozi’nin atölyesi tarafından yapılırken  , Ses-Işık masasında  Mehmet Kaya  görev yapacak.

Dimitri Psathas tarafından yazılan, Rüstem Abacı tarafından  çevirisi yapılan, günümüz politik yalanlarına da göndermeler yapan oyun 26,27,28 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonunda saat 20.45’de başlayacak ve ücretsiz olarak sahnelenecek.

 Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Keyifli bir akşam geçirmek ve biraz da düşünmek isteyen tüm tiyatro sevenleri MİŞTİ tarafından sahneye konulacak “Yalancı Aranıyor” adlı oyuna davet etti.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık