MİTSO VE MİLASLILAR DERNEĞİ’NDEN MİLASLILARA ÇAĞRI:

​​​​​​​"EN GÜZEL BAYRAM HEDİYESİ AB COĞRAFİ İŞARETLİ MİLAS ZEYTİNYAĞI"

 MİTSO VE MİLASLILAR DERNEĞİ’NDEN MİLASLILARA ÇAĞRI:

        Milas Ticaret ve Sanayi Odası ile İzmir'deki Milaslılar ve Milas'ı Sevenler Sosyal Yardımlaşma Derneği, pandemi döneminde bayram kutlamalarının uzaktan yapılacağını hatırlatarak "Bu bayramda bayramlarını uzaktan kutlamak zorunda kalacağınız sevdiklerinize ve dostlarınıza en güzel bayram hediyesi, AB coğrafi işaretli Milas zeytinyağı olacaktır" çağrısında bulundular.

            İzmir'deki Milaslılar ve Milas'ı Sevenler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Baki Öner, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında koronavirüs salgını nedeniyle bayram kutlamalarının ziyaretlerle yapılamayacağını belirterek bayramda en güzel hediyenin AB coğrafi işaretli zeytinyağı olacağını belirttiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer "Bu yıl bayramı herkes evinde kutlamak zorunda. Ne yazık ki, sevdiklerimizi, dostlarımızı ziyaret edip bayramlaşamayacağız. Bu nedenle sevdiklerimize, dostlarımıza MİTSO olarak AB coğrafi işaretli Milas zeytinyağı göndererek bayramlarını kutlama çağrısı yapıyoruz. Bayram şekeri yerine sağlık için Milas zeytinyağı gönderelim, diyoruz" diye konuştu. Reşit Özer, Milaslıların Odanın internet sayfasından AB coğrafi işaretli Milas zeytinyağı markalarına ulaşabileceklerini belirterek "Bu şekilde hem Milaslı zeytinyağı üreticilerine, hem de Milas'ın ekonomisine de destek vermiş oluruz" dedi.

            İzmir'deki Milaslılar ve Milas'ı Sevenler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Baki Öner de dernek olarak Türkiye'nin neresinde olurlarsa olsunlar Milaslıların bayramını kutluyoruz. Tüm Milaslılardan, evde oturmak zorunda kalacakları bu bayramda sevdiklerine Milas zeytinyağı göndererek bayramlarını kutlamalarını öneriyoruz. Türkiye'nin dört bir tarafındaki Milaslıların, şeker yerine sağlık için çok daha yararlı olan zeytinyağı ile birbirlerinin bayramlarını kutlamaları aynı zamanda güzel bir Milas dayanışması olacaktır" dedi.

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık