Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MİTSO'nun ekim ayı kati mizanı oybirliği ile kabul edildi

​​​​​​​*MİTSO'nun kasım ayı olağan meclis toplantısında 2022 yılına ilişkin bütçe uygulamaları da görüşülerek karara bağlandı.

MİTSO'nun ekim ayı kati mizanı oybirliği ile kabul edildi
  • 01 December 2021, Wednesday 10:42

            Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından açılan oturumda ekim ayının kati mizanı görüşüldü. Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu tarafından okunan ekim ayı kati mizan cetvelinin borç ve alacak kısımlarının 2 milyon 294 bin 145 TL olduğu, borç ve alacak bakiyesinin ise 651 bin 708 TL olduğu bildirildi. Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından yapılan oylamada, oturumda hazır bulunan üyelerin oybirliği ile odanın ekim ayı kati mizanı kabul edildi.

            Gündemin diğer maddeleri gereğince görüşülen 2022 yılına ilişkin bütçe uygulamaları da yine oturumda hazır bulunan üyelerin oybirliği ile kabul edildi. Alınan kararlar kapsamında TOBB Kanunu gereğince geçmiş dönemlere ait üye yıllık ve munzam aidatlarının kredi kartı ile 9 aya kadar taksitli olarak tahsili ve online tahsilat yapılabilmesi için de oybirliği ile karar alındı.

            MİTSO Meclis toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, son bir aylık oda çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu. Reşit Özer, "Milas'ta kurumlar arası ortak akıl ve işbirliği ile yaptığımız 7. Zeytin Hasat Şenliği başarıyla bir şekilde gerçekleştirildi. Şenliğe İstanbul'dan, İzmir'den ve komşu ilçelerden pek çok katılım oldu. Şenliğimiz gazetelerde çok geniş şekilde yer aldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

            Başka söz almak isteyen olmayınca oturum Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından kapatıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis