MİTSO'nun temmuz ayı olağan meclis toplantısında konuşan Reşit Özer: "MİLAS ZEYTİNYAĞININ ÇOK ÖNEMLİ BİR ATAK YAPTIĞI KONUŞULUYOR"

            MİTSO'nun temmuz ayı olağan meclis toplantısında haziran ayı kati mizanı oybirliği ile kabul edilirken, oturumda bir konuşma yapan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Milas zeytinyağında çok büyü bir atak yaptığımız konuşuluyor" dedi.

MİTSO'nun temmuz ayı olağan meclis toplantısında konuşan Reşit Özer:

            Milas Ticaret ve Sanayi Odasının temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından açılan oturumda Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu tarafından odanın haziran ayı kati mizanı okundu. Sarıoğlu, kati mizanın alacak ve borç kısmının 6 milyon 883  bin 795 TL, alacak ve borç bakiyesinin ise 2 milyon 613 bin 568 TL olduğunu belirtti. Kati mizan üzerine söz almak isteyen olmayınca yapılan oylamada odanın haziran ayı kati mizanı, oturumda hazır bulunan üyelerin oybirliği ile kabul edildi.

            Oturumda söz alan MİTSO Yönetim kurulu Başkanı Reşit Özer, haziran ayı kati mizanını onaylayan meclis üyelerine teşekkür etti. Son bir dönemdeki oda faaliyetlerini anlatan Reşit Özer,  Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan yarışmada Milaslı zeytinyağı üreticilerinin çok büyük bir başarı gösterdiğini belirterek " Yarışmaya il genelinden katılan 79 üretici ve firmanın arasında Milaslı üreticiler 3'ü altın jüri özel ödülü, 15'i altın, 7'si gümüş ve 2'si de bronz olmak üzere toplam 27 ödül kazandılar. Biz de MİTSO yönetimi olarak bu başarıyı gösteren zeytinyağı üreticilerimizi ayrıca ödüllendirdik. Milas, zeytinyağında çok doğru bir yolda ilerliyor. Sadece yurtiçinden değil uluslararası düzeyde de ödüller kazanıyor. Son olarak Akarca Zeytinyağı İsrail'de yapılan yarışmada altın madalya kazandı. Milaslı zeytinyağı üreticilerinin bu başarısı, sektördeki diğer bölgelerin temsilcileri tarafından takdirle ve övgüyle karşılanıyor. Sektör temsilcileri Milas zeytinyağında yaşanan gelişmelerden övgüyle söz ediyorlar. TOBB toplantılarına katıldığımızda Türkiye'nin dört bir yanından gelen oda yöneticileri Milas zeytinyağında çok büyük bir atak yaptınız diye takdirlerini belirtiyorlar" diye konuştu.

            MİTSO meclis toplantısında Reşit Özer'in konuşmasının ardından başka söz almak isteyen olmayınca oturum, Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından kapatıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık