Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MUĞLA, ANKARA TURİZM VE SEYAHAT FUARINDA TANITILACAK

Türkiye'nin İstanbul ve Antalya'dan sonra en çok turist çeken ili olan Muğla, 14 / 17 Kasım 2019 tarihlerinde Ankara'da, ATO CongresiumFuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan "Travel Expo Uluslararası Ankara Turizm Fuarı"nde tanıtılacak. Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü öncülüğünde Ankara'daki fuar alanında bir stant açacak olan Muğla ili, sahip olduğu doğal, tarihi güzellikleri ve kültürel zenginlikleriyle tanıtılacak. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü öncülüğünde fuarda yapılacak tanıtım için Muğla'daki belediyeler ve meslek odaları da destek verecekler.

MUĞLA, ANKARA TURİZM VE SEYAHAT FUARINDA TANITILACAK

Travel Expo Uluslararası Ankara Turizm Fuarı'na destek sağlamak için ildeki belediyeleri ve odaları ziyarete çıkan Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl, Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret etti. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'e Ankara'da yapılacak tanıtımın Muğla için önemini vurgulayarak "Fuarda, Muğla'yı tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle tanıtacağız" dedi.
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Muğla ve Türkiye ekonomisi için turizmin çok önemli olduğunu belirterek "Muğla, İstanbul ve Antalya'dan sonra en çok turist çeken ilimiz. Biz de Milas olarak turizmdeki payımızı arttırmak istiyoruz. Bunun için her ortamda ve fırsatta Milas'ı tanıtmaya çalışıyoruz. Milas özellikle UNESCO'nun "Dünya Mirası Geçici Listesi"nde yer alan Hekatomnos Anıtmezarı ve  Beçin Ortaçağ Kenti Kalıntıları ile son derece önemli bir bölgemiz. Ayrıca Labranda kutsal kenti, Bafa Gölü ve Latmos, Herakleia ile birlikte 27 antik kent kalıntısı Milas'ın en önemli tarihi ve kültürel zenginlikleri arasında. İl Kültür Müdürlüğü olarak Ankara'daki Travel Expo Uluslararası Turizm Fuarı'nda yapılacak olan ilimizin tanıtımına gereken her türlü desteği vereceğiz" dedi.
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl'e, ziyaretinin anısına, üzerinde Hekatomnos Lahiti'nin bir görüntüsünün de olduğu porselen tabak armağan etti. 
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık