Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası göreve başlıyor

Mayıs ayında Resmi Gazete’de yayımlanarak kurulan Muğla Optisyenler ve Gözlükçüler Odası’nın yönetim kurulunda Milas’ı temsilen Levent Akyer de yer aldı. Optisyenler ve gözlükçülerin odaya üye olması zorunlu. 

Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası göreve başlıyor

Oda kurulması için şart olan 100 üye sayısının üstünde meslek mensubunun bulunduğu Muğla’da, Mayıs ayında Resmi Gazete’de yayımlanan tebliğ ile Muğla Optisyenler ve Gözlükçüler Odası kuruldu. 
Muğla genelindeki optisyen ve gözlükçüler, uzun süren bir çalışmanın ardından kuruluş çalışmalarını tamamladı. Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası’nda, Hakan İnan kurucu başkan olarak görev alırken, yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Yönetime Milas’tan Levent Optik adlı işletmenin sahibi Levent Akyer girdi.
Optisyenler ve Gözlükçüler Odasına kayıt süresinin kısa süre sonra sona ereceğini belirten Muğla Optisyenler ve Gözlükçüler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akyer, kayıt yaptırmayan gözlükçülerin ve optisyenlerin ruhsatnameleri ve SGK sözleşmelerinin feshedileceğini söyledi. Odaya üye olmanın zorunlu olduğunu belirten Akyer, hedeflerinin odanın bütün birimleri ile kanun ve yönetmelikler çerçevesinde, tarafsız, güvenilir, etkin ve kaliteli bir hizmet anlayışıyla hareket ederek optisyenlik mesleğini yapmaya haiz tüm bireylerin gelişimine katkıda bulunarak kalkınmalarında öncü rol oynamak ve optisyenlik mesleği mensuplarını en iyi şekilde temsil etmek, bu doğrultuda etkin politikalar belirlemek ve uygulamak olduğunu ifade etti. Akyer sözlerine şöyle devam etti: “Amacımız;  her alanda üyelerimiz adına yapılacak tüm girişimlerde mükemmeliyeti bir ilke olarak benimsemek, mesleğimizin kamu kurum ve kuruluşları nezdinde etkin bir şekilde temsili için mesleki birlik ve beraberliği tesis edip korumak, meslektaşlarımıza faydalanabilecekleri her türlü eğitim ve gelişim unsurları konusunda sürekli bilgi akışı sağlamak, meslektaşlarımız arasında kooperatifçilik kültürünün gelişmesi ve yaygınlaşması için politikalar üretmek, ülkemizin sağlık politikalarına uygun projeler ve yöntemler geliştirerek mesleğimizin gelişimi için Optisyenlik Meslek Yüksek Okulları ile işbirliği yapmaktır.”
Odanın, Hakan İnan başkanlığında oluşan yönetiminde Cem Özaslan, Mehmet Ali Çeşmebaşı, Davut Akmeşe, Levent Akyer, Ebru Hatipoğlu Ertuğrul ve Sinan Çetinkaya yer alırken, Denetleme Kurulu da Akın Aman, Ömer Öcal ve İbrahim Saydam’dan oluştu. Odanın Haysiyet Kurulu’na; Hasan Basri Akşehirli, Hamdi Kırkalı, Arzu Güzel, Mesut Orhan ve Erdal Selvi seçildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis