Muğla Yozgatlılar Derneği’nden Lokma Hayrı
Muğla Yozgatlılar Derneği, 11 Kasım tarihinde Gürcistan’da yaşanan askeri uçak kazasında şehit olan askerlerimiz için Milas Atapark Meydanı’nda lokma döktürdü. Dernek Başkanı Fatih Özalp, yaptığı açıklamada; “Şehitlerimiz hiçbir zaman unutulmayacak” dedi.
Atapark Meydanı’nda Gürcistan’da düşen askeri uçakta şehit olan askerler başta olmak üzere tüm şehitler için lokma hayrı gerçekleştirildi.
“ÇOK ÜZÜLDÜK, KENDİLERİ İÇİN HAYIR YAPMAK İSTEDİK”
Muğla Yozgatlılar Derneği Başkanı Fatih Özalp; “Tüm Muğla’daki Yozgatlı hemşehrilerimizi temsil eden bir dernek olarak şehitlerimizin hayrı için lokma döktürmeye karar verdik. Acı olayı öğrendiğimizde gerçekten çok üzüldük. Ailelerine sabır ve aileleri ile birlikte milletimize başsağlığı diliyorum. Tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Şehitlerimiz hiçbir zaman unutulmayacak. Hayrımıza katılan tüm Milas sakinlerine de teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kaynak:
Önder Gazetesi
Editör:
Oktay Çayırlı
0
0
0
0
0
0


