Muhtarlar Günü kutlandı

​​​​​​​19 Ekim Muhtarlar Günü, Milas’ta düzenlenen etkinlikle kutlandı. Kutlamada bir konuşma yapan Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, muhtarların demokrasinin ve sistemin vazgeçilmez yapı taşı olduğuna vurgu yaptı.

Muhtarlar Günü kutlandı

Muhtarlar Günü kutlama etkinliği, dün sabah 11.00’de Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Törene; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, Milas protokolü, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından kürsüye gelen Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, yaşamını yitiren muhtarları rahmetle anarak muhtarlığın önemine dair açıklamalarda bulundu.

“Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlarım.” diyerek söze başlayan Başkan Çoban, “Bu yıl 5.’si düzenlenen Muhtarlar Günü’nün, devletimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın temsilcisi olan muhtarlarımız, halkımızla çok daha alakadar olmak, halkımızın talep, problem ve ihtiyaçlarını en kısa yoldan yetkili makamlara arz ederek çözüme vesile olmak hususunda daha iyi imkanlara kavuşmuştur.

Devletin halkla en sıcak temas noktası, devletin güler yüzü ve şefkat elisiniz, halkın yönetime katılımının en önemli aracı, çalışmaları kolaylaştıran ve kamu hizmeti sunumlarında hız etkinlik ve performansının arttırılmasında lokomotif görevi görmekteyiz. İşte tüm bu işlevleri yerine getiren siz değerli muhtarlarımız, özetle demokrasinin ve sistemin vazgeçilmez yapı taşısınız.” diye konuştu.

“KIYMETLİ MUHTARLARIMIZA HİZMETLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Milas Kaymakamı Eren Arslan, Atapark’taki törenin ardından Muhtarlar Derneği’ne ziyarette bulundu. Milas Emniyet Müdürü Erman Akkaya, Milas Jandarma Komutan Vekili Yarbay Zafer Öker, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim’in de bulunduğu ziyarette muhtarlarla sohbet eden Kaymakam Arslan, “Tüm muhtarlarımızla el birliği, gönül birliği içerisinde bugüne kadar her konuyu birlikte çözmek için gayret gösteriyoruz. Halkımızın güvenini kazanarak bu değerli makamlara gelen sizleri tebrik ediyor, Muhtarlar Günü’nüzü ayrıca kutluyorum. Bundan sonra da aynı hassasiyetle, anlayışla, duyarlılıkla, iş ve gönül birliğiyle, en hızlı, en etkili şekilde devletimizin hizmetlerini ulaştırmayı gaye edinerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Kaymakam Arslan, sohbet sırasında ayrıca muhtarların Kovid-19 tedbirleri konusunda da temkinli olmasını ve halkı bilgilendirmelerini istedi.

Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Muhtarlar Günü dolayısıyla derneği ziyaret eden Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ziyaretleri ve kutlamaları nedeniyle teşekkür etti.  

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık