“MUHTEŞEM KONSER”..

Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası kulakların pasını sildi

“MUHTEŞEM KONSER”..

13 Şubat Perşembe akşamı saat 20.30´da Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu´nda gerçekleştirilen konserde Hasan Gürkan Cumbul ve Mustafa İnan, Fulya Cansever, Ilım Şekerler, M.Şakir Boduroğlu ve Cansu Tekin solist olarak sahne aldı. Şef Tuncay Mızrak yönetimindeki Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası ile yerli ve yabancı  17 eseri seslendiren solistler performanslarıyla dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı. 
Konser sonunda dakikalarca alkışlanan Orkestra, performansları ile Milaslıları büyüledi. Konser sonunda Şef Tuncay Mızrak ve Senfonik Kent Orkestrası ekibine teşekkür eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Bu gece harikalar yarattınız, sizlerle ne kadar guru duysak azdır” dedi.
“Bu akşam burada olduğum için çok mutluyum” diyerek sözlerine devam eden başkan Tokat şunları söyledi: “Sizler de ne iyi ettiniz geldiniz. Bu akşamı güzel kılan sizlerin buraya gelerek bu gençlerin emeğine  sahip çıkıp destek olmasıdır. Türkiye’de bir ilk olması özelliği taşıyan Senfonik Kent Orkestramızı kutluyorum. Bizlere bu akşamı yaşatan bu kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum.
Kültürümüzü yozlaştırmak istiyorlar
“Kültürümüzü yozlaştırmak, bu renklerimizi, güzelliklerimizi yok etmek isteyen anlayışlarla mücadele ediyor olabiliriz. Ama müzik güzelliktir, evrenseldir, hayatın rengidir. Bu güzelliği ve evrenselliği doya doya yaşamak istiyoruz. İşte bu insanlar bize bunu yaşatıyorlar. Böyle bir topluluğa sahip olduğumuz için çok mutluyuz.
Milas Kültür Sanat Kenti
“Bir haftadır bu salonlarda değişik müzik sunumlarıyla birlikteyiz. Hepsi bizlere ayrı ayrı mutluluk ve haz verdi. Bu akşam yaşadıklarımız kelimelerle anlatılır gibi değil. Milas Kültür ve Sanat anlamında zengin bir ilçe. Belediye olarak her anlamda sanatın ve sanatçının yanında olacağız.”
Milas Belediyesi Bandosu kurulacak
Senfonik Kent Orkestrası şefi Tuncay Mızrak’ın Milas Belediyesi Müzik direktörü olacağı müjdesini veren Başkan Tokat; “Senfonik Kent Orkestrası çalışmaları yanında Belediyemizin tüm müzik organizasyonlarında Tuncay hocamız olacak. Ayrıca buradan ilk kez söylüyorum, kendisinden Belediye Bandosu oluşturmasını istiyorum” dedi.
Senfonik kent Orkestrasında görev alan herkese teşekkür ederek sözlerine son veren Başkan Tokat Orkestra şefi Tuncay Mızrak’a çiçek ve plaket takdim etti.


 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık