NAZIMIN DİLİNDEN ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ GÜLLÜK’TE SANATSEVERLERLE BULUŞTU

Milas Belediyesi tarafından ilçemizin farklı mahallelerinde gerçekleştirilen Nazımın Dilinden Şiir ve Müzik Dinletisi etkinliği Güllük’te sanatseverlerle buluştu.

NAZIMIN DİLİNDEN ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ GÜLLÜK’TE SANATSEVERLERLE BULUŞTU
  • 31 July 2025, Thursday 11:35

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden ‘memleket şairi’  Nazım Hikmet Ran’ın hayatının anlatıldığı, şiirlerinin yorumlandığı ve bestelenmiş şiirlerinin dinletisinin sunulduğu Nazım’ın Dilinden Şiir ve Müzik Dinletisi Programı’na Güllüklü vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İlki Ören mahallemizde düzenlenen ve ülkemizin ve dünyanın önemli şairleri arasında yer alan büyük usta için düzenlenen gecede, gençler tarafından okunan şiirlere müzik ekibi enstrümanlarıyla eşlik etti. Alanı dolduran Güllüklüler de seslendirilen şarkıları hep bir ağızdan söyleyerek alkışlarla programa ortak oldu. Uzun provalar sonucunda başarıyla sunulan etkinlik izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Başkan Topuz plaket takdim etti…

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’da programa katılarak Güllüklü vatandaşlarla bir araya geldi. Alana gelen mahalle sakinlerini selamlayan ve etkinliği sonuna kadar takip eden Başkan Topuz, söylenen şarkılara da eşlik etti. Etkinliğin sonunda sahneye gelen Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, tüm ekibi başarılı performanslarından dolayı tebrik ederek plaket takdim etti.

Alanı dolduran Güllüklülere teşekkür ediyorum…

Etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren Başkan Topuz, “Memleket Şairi Nazım Hikmet Ran’ın anısına düzenlediğimiz etkinlik bugün Güllük Mahallemizde gerçekleşti. Nazım Hikmet’in hayatının anlatıldığı, şiirlerinin yorumlandığı ve bestelenmiş şiirlerinin dinletisinin sunulduğu programda gençlerimiz ve müzisyenlerimiz unutulmaz bir akşam yaşattılar bizlere. Şiir okuyan gençlerimize, onlara enstrümanları ile eşlik eden ekibimize ve alanı dolduran tüm Güllüklülere teşekkür ediyorum. Etkinliğimiz ileriki günlerde Bafa ve Selimiye Mahallelerimizde de sanatseverlerle buluşacak” dedi.

 

 

 

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık