Nurol Başkan hem ziyaret etti, hem de ziyaret edildi…

Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart’ta yapılan yerel yönetimler seçiminde yeniden belediye başkanı seçilen Muhammet Tokat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, DHM Milas-Bodrum Havalimanı Başmüdürü olarak atanan Mehmet Kaya da, Oda Başkanı Paskal’a bir iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Nurol Başkan hem ziyaret etti, hem de ziyaret edildi…

Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal ve yönetim kurulu üyeleri, 3’ncü kez Milas Belediye Başkanı seçilen Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek, yeni dönem için başarı dileklerini ilettiler.

Oda Başkanı Paskal; “Geride bıraktığı iki dönemde son derece uyumlu bir çalışma içerisinde olduk. Bu dönemde aynı düşünce ve işbirliği ile hareket edeceğimizden kuşkumuz yok. Geçmişte, kimi zaman oda üyelerimizin sorunlarını size ilettik ve sizin yerelde çözebilecekleriniz kısa zamanda çözüme ulaşarak, üyelerimize az da olsa bir nefes aldırdı. Önümüzdeki günlerde sizi tekrar ziyaret ederek çözüm bekleyen sorunlarımızı ileteceğiz. Gerçekten şoför esnafı zor durumda ve gerek Milas Belediyesi olarak sizden, gerekse Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden bu sorunların ivedilikle çözümü için destek bekliyor. Sizlerin atacağı küçük adımlarla bizler daha rahat çalışma ortamı bulacağız. Yönetim kurulu olarak biz şimdiden yapacağınız yardım ve destek için teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise toplumun bütün kesimlerine ulaşım anlamında çok önemli bir hizmeti yerine getiren şoför esnafının sorunlarına her daim öncelik verdiklerini belirterek; “Önümüzdeki süreçte de aynı duyarlılığı ve hassasiyeti göstereceğiz. Her zaman dile getirdiğim gibi bu kenti ortak akıl ile yönetmek zorundayız. Kurumlar arası işbirliği ve diyalog bugüne kadar birçok alanda kendini göstermiş ve ilçemiz adına güzel işlere atılan imzalarda pay sahibi olunmuştur. Bu anlamda ilçemizdeki tüm kurum ve kuruluşlara, oda ve derneklerimize bu işbirliği ve beraber çalışma arzusu için teşekkür ediyorum” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından çekilen fotoğrafla ziyaret son buldu.

Başmüdür Kaya’dan iade-i ziyaret…

Bir süre önce DHMİ Milas-Bodrum Havalimanı Başmüdürü olarak atanan ve makamında ziyaret edilerek ‘hayırlı olsun’ denilerek başarılar dilenen Mehmet Kaya ise Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal’ı, Oda’daki makamında ziyaret etti.

Başmüdür Kaya’nın çok tecrübeli biri olduğuna dikkat çeken Oda Başkanı Paskal; “Sizin bu tecrübenizden oda olarak yararlanacağımızdan eminim. Sizinle birlikte bu kentin şoför esnafı başta olmak üzere ilçemiz yararına olumlu bir çalışma dönemi yaşayacağımıza inanıyoruz. Yaptığınız bu nazik ziyaret bizleri çok mutlu etti ve tüm üyelerim adına sizlere teşekkür ediyorum” derken, Başmüdür Kaya da, her yönüyle farklı bir ilçe olan Milas’ta bulunmaktan ve görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek; “Bu dönem içinde birlikte hareket edecek ve sizin de belirttiğiniz gibi toplum yararına güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık