Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Oda yönetiminden hayırlı olsun ziyareti…

Geçtiğimiz hafta Özler İş Merkezi’nde, aynı zamanda Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karabıyık’ın kızı Raziye Seren Karabıyık’a ait, Karabıyık Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. adlı işletme düzenlenen törenle hizmete açılmıştı. Açılış günü ilçe dışında olması nedeniyle katılamayan Oda Başkanı Nurol paskal ve yönetim kurulu üyeleri, işletmeye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oda yönetiminden hayırlı olsun ziyareti…

İşletme sahibi, genç girişimci Raziye Seren ve Oda Yönetim Kurulu Üyesi olan babası Metin Karabıyık tarafından karşılan Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal ve arkadaşları, işletmeye hayırlı olsun ve bol kazançlar dileğinde bulundular.

Oda Başkanı Nurol Paskal; “Genç girişimciler daima desteklenmeli, onların önünde varsa bir takım engeller kaldırılmalıdır. Çünkü toplum, tüketen olmaktan çıkarılıp, üreten bireylerden oluşturulmalıdır. İşte bu örnekte olduğu gibi Seren kızımız, çok genç yaşta iş hayatına atılarak, hem eğitim aldığı mesleğini icra etmek, hem de kendine ve aile bütçesine ekonomik katkı sağlamak için yola çıktı. Biz büyüklere de her türlü desteği vermek düşüyor” diyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Gerçekleşen ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu belirten Oda Yönetim Kurulu Üyesi ve işletme sahibi Raziye Seren’in babası Metin Karabıyık ise, teşekkür ederek; “Sizlerin destekleri bizim için son derece önemlidir. Yalnız olmadığımızı bilmek bizleri mutlu edecektir” derken, genç girişimci Seren Karabıyık ise, sigorta konusundaki tüm bilgi ve birikimini ortaya koyarak, müşterilerine en iyi hizmeti sunacağını belirtti.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis