Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Öğrenci servisi kaza yaptı…

İlçemiz Çamköy Ortaokulu’na öğrenci taşıyan minibüs şarampole devrildi. Meydana gelen kazada aracın şoförü ve öğrenciler kazadan hafif yaralı olarak kurtulurken, Milas Kaymakamı Eren Arslan, tüm öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Öğrenci servisi kaza yaptı…

Dün sabah saatlerinde İlçemize bağlı Çamköy Ortaokulu’na öğrenci taşıyan H.K. idaresindeki öğrenci servisi, henüz bilinmeyen bir nedenle şarampole devrildi. Kazada, araç sürücüsü H.K. ve öğrenciler hafif şekilde yaralanırken, 3 öğrenci mide bulantısı ve kusma şikâyeti nedeniyle tedavi altına alınırken,  diğer öğrenciler ise ayakta tedavi edildiler.

Kazanın duyulmasının ardından İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal başta olmak üzere diğer yetkililer hastaneye koştular ve doktorlardan öğrencilerin sağlık durumları hakkında bilgi aldılar.

Telefonla görüştüğümüz ve kaza ile ilgili bilgi aldığımız Milas Kaymakamı Eren Arslan ise, geçmiş olsun dileklerini ileterek; “Şükür ki korkulacak ciddi bir durum yok. Araç sürücüsü ve tüm öğrencilerimizin sağlık durumları iyi... Üç öğrencimiz, mide bulantısı ve kusma şikâyeti nedeniyle tedbir amaçlı tedavi altına alındılar, diğer öğrencilerimiz ise ayakta tedavi edilerek taburcu edildiler.

Meydana gelen kaza nedeniyle güvenlik güçlerimiz tarafından soruşturma da başlatılmıştır” dedi.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis