Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

ÖĞRENCİLERLE ÖRNEK EKO-TARIM ÇALIŞMASI..

Önceki gün Özge Koleji yönetimi ve öğretmenleri, örnek bir çalışmaya imza atarak, okul bahçesinde oluşturdukuları tarım alanında, öğrencilerinin çeşitli bitkileri ve ağaçları dikmesini, uygulamalı olarak öğrettiler. 

ÖĞRENCİLERLE ÖRNEK EKO-TARIM ÇALIŞMASI..

Konuyla ilgili bilgi veren Özge Koleji sözcüsü,”Sağlıklı beslenme, hayatımızda her geçen gün daha da önem kazanmakta. Özge Koleji olarak biz de bu konuda hassas davranıyoruz. GDO’lu ürünlerin oldukça arttığı bu günlerde öğrencilerimizde farkındalık yaratmak adına faaliyete geçirdiğimiz  “Ekolojik Yaşam Farkındalığı Kulübü” öğrenci, öğretmen ve velilerimizle birlikte, okulumuz bahçesinde ekolojik tarım için hazırlanan alanda güzel bir etkinliğe imza attı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsa BAL, İlçe Tarım Müdürü Sayın Eşref ARSLAN, Kurucumuz Seyhun HAKTANIR’ın da katıldığı etkinliğimizde sınıflarımız kendi bahçelerini oluşturdular. Temin edilen organik fidan ve tohumları toprakla buluşturan öğrenci, öğretmen ve velilerimiz keyifli anlar yaşadılar. Etkinliğimize katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Aynı zamanda “uygulamalı eğitim” olarak bu tür çalışmalar, öğrencilerin öğrenmesi noktasında, bilimsel olarak da kanıtlanmış olduğu gibi, çok daha etkin bir öğrenme metodu. Dileğimiz benzer çalışmaların, çok daha yaygın ve sistematik olarak tüm öğrencilere dönük, okul müfredatlarına da girmesi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis