Okullarını “Bir Fırça da Sen Sür”le güzelleştirdiler

Oktay ÇAYIRLI -

Okullarını “Bir Fırça da Sen Sür”le güzelleştirdiler

İlçemizde özel bireylerin eğitim öğretim gördüğü Ahmet Hamdi Helvacıoğlu Özel Eğitim Merkezi’nde “Bir Fırça da Sen Sür” etkinliği düzenlendi… Etkinlikte özel bireyleri yalnız bırakmayan ilçemiz protokolü, okulun yemekhanesini öğrencilerle birlikte boyadılar…

Ahmet Hamdi Helvacıoğlu Özel Eğitim Merkezi yemekhanesinin duvarları dün gerçekleştirilen farklı bir etkinlikle boyandı.

Remzi Ozan - Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi El Sanatları Öğretmeni Pınar Güzelaslan’ın tasarımını yaptığı duvarlar; Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın da katılımıyla Ahmet Hamdi Helvacıoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Remzi Ozan - Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi El Sanatları öğrencileri tarafından boyandı.

Etkinliğin ev sahipliğini yapan Ahmet Hamdi Helvacıoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Halil Karakuş, “Çocuklarımızın daha güzel ve onlara yakışır bir ortamda yemek yiyebilmeleri için yemekhanemizi güzelleştirmeye çalıştık. Bunu yaparken de öğrencinin kendi katkısı olmasını istedik” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık