Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Ören’de çalındı, Milas’ta bulundu

Milas’ın Aydınlıkevler Mahallesi’nde iki adet plakasız motosikleti takibe alan ekipler, Ören’de yaşanan hırsızlığı deşifre etti.

Ören’de çalındı, Milas’ta bulundu

Çarşamba günü sabah saatlerinde Aydınlıkevler Mahallesi’nde iki adet plakasız motosikletin hızla uzaklaştığını gören bir çarşı ve mahalle bekçisi, Milas Emniyet Müdürlüğü’ne motosikletlerin çalıntı olabileceğini bildirdi. Bekçinin ihbarı üzerine harekete geçen Milas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, iki motosikletin hızla ilerlediği mahallede geniş kapsamlı araştırma başlattı. Ekiplerin, motosikletleri ve sürücüleri tespit etmesi üzerine hırsızlık şüphelileri, polisin takibi dolayısıyla iki motosikleti de bırakarak kayıplara karıştı. Bu sırada plakaları sökülen iki motosiklete de el koyan polis, motosikletleri çaldığı öne sürülen şüphelilerin S.T. ve U.T. olduğunu tespit ederek, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Plakası sökülen motosikletleri inceleyen polis ekipleri, iki ayrı vatandaşa ait olan motosikletlerin salı günü gece yarısı ilçeye bağlı Ören Mahallesi’nden çalındığını tespit etti. Çalındıktan 8 saat sonra bir bekçinin dikkati ve polisin çalışmasıyla bulunan motosikletler, sahiplerine teslim edildi.
Motosikletinin bulunmasıyla büyük bir mutluluk yaşayan iki vatandaş, dikkatli davranarak motosikletlerin bulunmasını sağlayan bekçiye ve polis ekiplerine teşekkür etti.  
 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık