Ören’e anaokulu..

​​​​​​​Muğla’nın önemli turizm noktalarından turistik Ören Mahallesi’ne AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir’in girişimiyle 8 derslikli bir anaokulunun kazandırılması için tahsis çalışmaları tamamlandı.

Ören’e anaokulu..
  • 11 August 2022, Thursday 16:39

Türkiye’nin önemli turizm noktalarından Gökova Körfezi’nin incisi Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi’nde anaokulu yapımı için tahsis çalışmaları tamamlandı.

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir’in bölgeyi ziyareti sırasında vatandaşların mahallede bir anaokulu bulunmaması dolayısıyla okul öncesi dönemdeki öğrencilerin eğitimlerinin aksadığı, daha uzak mesafelere gitmek zorunda kaldıklarını belirtmeleri üzerine kapsamlı bir çalışma başlatıldı.

Kendisi de eğitimci kökenli olan Milletvekili Demir, başta eğitim, sağlık, ulaşım, haberleşme ve diğer alanlardaki hizmetlerle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kendisine Örenli vatandaşların ilettiği talebe de duyarsız kalmayan Demir, Milli Emlak Genel Müdürlüğüyle yaptığı görüşme sonucu, Ören’e anaokulu kazandırılması için tahsisin olumlu olarak sonuçlandırılmasını sağladı. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığınca 8 derslik, yaklaşık 150 öğrenci kapasiteli anaokulunun yapımına kısa sürede başlanması bekleniyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık