‘Özge Koleji Anadolu Lisesi’nin temeli atıldı

Oktay ÇAYIRLI -

‘Özge Koleji Anadolu Lisesi’nin temeli atıldı

Özel Milas Özge Okulları tarafından Menteş Mahallesi’nde yapımına başlanan yeni binanın temel atma töreni yapıldı … Özel Milas Özge Okulları tarafından geçtiğimiz aylar içerisinde Menteş Mahallesi’nde yapım hazırlıklarına başlanan yeni ortaokul ve lise binasının resmi temel atma töreni önceki akşam saat 18.30’da Milashan Otel’de gerçekleştirildi.

Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, Milas İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Akın Coşkun, Şube Müdürü Coşkun Demir ve ilçemizde eğitim alanında görev yapanların katılımıyla gerçekleşen program, okulun kurucusu Melda Haktanır’ın konuşmasıyla başladı.

 

Özge Koleji

büyük bir ailedir

2002 yılında okul öncesi kurumu olarak çıktıkları yolda, 2009 yılında eğitim öğretim camiasında, donanımı ve seçkin öğretim elemanlarıyla, Özge Koleji olarak yer aldıklarını belirten Haktanır, “Bu eğitim öğretim yolculuğumuzda çalışan, okulumuza emek veren tüm öğretmenlere, tüm çalışanlara yüreklerine ve hayatlarına küçücük dokunuşlar yaptığımız öğrencilerimize ve onların sevgili velilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Yerel duruş ve evrensel kavrayışıyla Özge Koleji öğrencileri, öğretmenleri, velileri ve tüm çalışanları ile Atatürkçü, çağdaş, demokrat, cumhuriyete ve manevi değerlerine bağlı, büyük bir ailedir. Özge ailesi olarak; iki yabancı dili üst düzeyde kullanabilen, 21’inci yüzyıl becerilerine sahip, bilim ve teknoloji üreten bireyler yetiştirmek, akademi camiasına üretken, özgür beyinler kazandırmak hedefimizdir. Çalışmalarımızı bu hedefler doğrultusunda sürdürmekteyiz. Bu cümleden yola çıkarak, çıtayı her gün daha da yükseğe koyarak, yeni atılımlara doğru yürüyoruz. Çocuklarımızı çağın gereklerine uygun donanımlara sahip kılmak yolunda attığımız her yeni adımın kıvancı ve ilk günün heyecanıyla huzurlarınızda bulunuyoruz. 2002 yılından bu yana eğitim öğretim alanında Milasımıza hizmet veren, başarıyla adından söz ettiren Özel Milas Özge Koleji olarak, önümüzdeki eğitim öğretim hayatına kazandıracağımız Özge Koleji Anadolu Lisesi’nin temelini atma gururunu yine sizlerle paylaşmış olmaktan mutluyuz. Bu güzel anı sizlerle paylaşmanın mutluluğuyla katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.

Haktanır’ın konuşmasının ardından Özge Koleji’nin Akademik Danışmanı Doç. Dr. Bilal Duman, okulun vizyonu ve misyonu ile ilgili bir sunum yaparken, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Milas Kaymakamı Eren Arslan da kısa konuşmalar yaparak, yapılan çalışmanın ilçemiz için hayırlı olması dileğinde bulundular.

Program; temsili temel atma töreni, okul ile ilgi sunum yapılması ve ikramla sürdü …

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık