ÖZGE OKULU’NDA ÖZEL ETKİNLİK…

Adem KANKAYNAR -

ÖZGE OKULU’NDA ÖZEL ETKİNLİK…
  • 01 November 2017, Wednesday 6:38

Özel Milas Özge Okulları’nda her yıl olduğu gibi be sene de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları coşkulu bir şekilde geçti.

Özel Milas Özge Okulları tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri 30 Ekim Pazartesi günü, Menteş Kampüsü konferans salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Etkinlik, saygı duruşu ve ulusal maşımızın seslendirilmesi ve ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayla başladı. Öğrencilerin hazırladığı çeşitli dans, oratoryo ve koro gösterileri ise büyük alkış topladı.

Etkinliğe; Milas Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer, okulun Akademik Danışmanı Prof. Dr. Bilal Duman ve veliler katıldı.

Özel Milas Özge Okulları tarafından gerçekleştirilen etkinlikte ilgili yapılan açıklamada; “Özge Koleji ailesi olarak biz de gücünü damarlarındaki asil kandan alan Türk milletinin Cumhuriyet Bayramını bir kez daha kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz” denildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık