Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Pandemi denetlemeleri devam ediyor

​​​​​​​Milas’ta pandemi genel denetlemeleri devam ediyor.  İçişleri Bakanığı’nın  talimatlarıyla 81 ilde yapılması planlanan  koronavirüs salgını ile ilgili alınan tedbirlerin uygulamalarına yönelik denetimin ikincisi gerçekleştirildi.

Pandemi denetlemeleri devam ediyor
  • 11 August 2020, Tuesday 16:22

Yaz aylarında artan koronavirüs vaka sayısı ile beraber denetlemeler artış gösterdi. Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat önderliğinde yapılan denetlemelerde Milas esnafı ve vatandaşlar maske kullanımı; işletmeler ise sosyal mesafe konusunda bir kez daha uyarıldı. Denetlemelere ayrıca İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan, Emniyet Müdürü Erman Akkaya, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Eşref Arslan polis ve zabıtalar da katıldı. Denetlemelere katılanlar, iki kola ayrılarak, denetimlerini sürdürdüler. 

Denetlemeler sırasında maske kullanımının ve sosyal mesafenin önemini vurgulayan Arslan “Sağlığınız için, hepimiz için bu kurallara uyacağız, riayet edeceğiz. Lütfen sağlığınız için maske takın” dedi. Tokat ise “Sizin ve müşterilerinizin sağlığı açısından lütfen maske takın“ dedi. 

“İçerideki Alandan Fazla İnsan Var” 

Aslan ayrıca sosyal mesafeye uymayan işletmeleri de uyardı. Metrekaresi küçük işletmelerin daha az müşteri kabul etmesi gerektiğini hatırlattı. “Alan küçük, hepimizi riske atmış olursunuz” dedi. 2 saat süren denetlemeler sırasında sık sık dezenfektan kullanan Arslan ve Tokat; kurallara uyan ve maske takan işletmelere de teşekkür etti.

Denetimlerin ilki 6 Ağustos’ta yapılmıştı. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis