Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

PARKTA TEŞHİRCİ SAPIK ALARMI..

​​​​​​​İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Alkım Sokak’ta yer alan çocuk parkına dadanan teşhirci sapığın, yoldan geçen kadınlara ve çocuklara cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddia edildi. İki çocuğuyla yoldan geçen kadına da tacizde bulunduğu iddia edilen sapık, mahallede tedirginlik yarattı.

PARKTA TEŞHİRCİ SAPIK ALARMI..

habermilas.com’a ulaşan taciz mağduru kadın; “İki çocuğumla birlikte ekmek almak için bakkala gidiyorduk. Şahıs önümüzden geçerek Alkım Sokak’ta yer alan parka girdi. Daha sonra pantolonunu indirerek cinsel organını gösterdi. Ben çocuklarımın durumu fark etmemesi için onları oyaladım ve o anda yanımızdan geçen bir arabayı durdurarak sesli bir şekilde babanız geldi diyerek arabaya bindik. Arabayı kullanan şoföre başımdan geçenleri anlattım ve bizi eve bırakmasını istedim. Daha sonra emniyete giderek sapık hakkında şikayetçi oldum. Parka çok yakın bir mesafede bir anaokulu var. Çocukların da aynı şeyi yaşamaması için bu sapığın bir an önce yakalanmasını istiyorum” dedi.

Tacize uğrayan kadın ayrıca teşhirci sapığın eşkalini de vererek; “30-35 yaşlarında, uzun ve yapılı, temiz giyimli, kumral bir adam. Tacizde bulunduğu sırada üzerinde kiremit rengi bir tişört vardı” dedi.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis