Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

 POLİS RESSAMDAN 19. SERGİ

Milas-Bodrum Havalimanı'nda polis memuru olarak çalışan ressam İsmail Utku, Milas'ın tarihi ve kültürel değerlerini konu alan 32 yağlı boya resimden oluşan 19. kişisel sergisini açtı.

 POLİS RESSAMDAN 19. SERGİ

Kapıkırı mahallesinde 1’incisi düzenlenen Milas Ot Şenliğinin ardından  15 Nisan Pazartesi günü Milas Belediyesi çok amaçlı salonda açılışı gerçekleşen sergiye Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,Milas Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim,İyi Parti Milas İlçe Başkanı Ahmet Yanıkoğlu,Belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Sergi açılışı öncesi konuşma yapan ve Milas’ın değişik yerlerinin konu edildiği sergi için İsmail Utku’yateşekkür ettiğini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Belediyemiz salonunda böyle bir serginin açılması bizim için önemli.Özellikle Milas dışındaki insanlara ilçemizi tanıtım amacıyla da bu tabloların sergilenmesinde yarar görüyoruz. İsmail Utku Bey bu anlamda üretken bir sanatçımız.Açılan sergide sergilenen eserler Milas’ımızın değişik yerlerini yansıtıyor.Bu anlamda sanatçımız İsmail Utku Bey’e teşekkür ediyor, sergimizin hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

Sergiye verdiği destek ve katkılar için Başkan Tokat’a teşekkür eden İsmail Utku; “Bu sergi açılışında beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum.Her ne kadar Yozgat’lı olsam da 11 yıldır Milas’tayım ve burada yaşıyorum.Yaşadığım yere bir nebze katkım olması ve tanıtımına yardımcı olmak adına bu resimleri yapmaya karar verdim.Milas her yeri ayrı bir değere sahip kültürel açıdan zengin bir şehir.Bu güzel ilçe için bir şeyler yapmak ve tanıtmak benim için bir onurdur”dedi.

Kesilen kurdele sonrasında Ressam İsmail Utku,sergiyi gezen katılımcılara resimleri hakkında bilgiaktardı.Sergi 21 Nisan Pazar gününe kadar açık kalacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis