PROJE TASARIM YARIŞMASININ KAZANANLARI BELLİ OLDU

​​​​​​​Milas  Belediyesi tarafından ilçe genelindeki tüm mahallelerde yaşayan, üreten 18 yaş üzerindeki kadın vatandaşlar arasında düzenlenen “Geri dönüşüm malzemeden proje tasarım yarışması” kazananları belli oldu.Ödüller sahiplerine 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından 10.Milas Güney Ege Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda verilecek.

PROJE TASARIM YARIŞMASININ  KAZANANLARI BELLİ OLDU

“Kadınlar Geleceği Düşünüyor, Geri Dönüştürüyor” sloganıyla düzenlenen yarışmada çevre bilincinin geliştirilmesi, çevreye duyarlılığın arttırılması,günlük hayatta tükettiğimiz ürünlerden oluşan atık malzemelerin değerlendirilerek tekrar kullanıldığının farkına varılması,ekonomiye katkı sağlanmasının hedeflendiği yarışmanın birincisi Nursel Okur oldu.

Milas Belediyesi ve Milas Belediyesi'nin ambalaj atıklarının toplanması için sözleşme imzaladığı lisanslı firma Mavi Yol Su Tic. A.Ş.'nin birlikte düzenlediği geri dönüşüm malzemelerle proje tasarım yarışmasına katılan 12 bayanın yaptığı tasarımlar jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. Değerlendirme sonunda birincilik ödülü Nursel Okur,ikincilik ödülü Özden Aydın,üçüncülük ödülü Nazan Erdoğan,mansiyon ödülü ise Hülya Öner’in oldu.

Ödüller 8 Mart 2019 tarihinde saat 15:00’ de, 10. Milas Güney Ege Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda Milas Belediyesi standında verilecek. Dereceye giren ve değerlendirilmeye alınan tasarımlar, Milas Belediyesi standında fuar süresi boyunca sergilenecek. 

Milas Belediyesi’nin çevre konusundaki hassasiyetini bu kez de düzenlediği yarışma ile gösterdiğini dile getiren Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Çevre kirliliği etkilerinin hızla yaşandığı günümüzde; çevre bilincini arttırarak, ilerleyen yıllarda daha temiz ve daha yaşanabilir bir çevreye kavuşma hedefiyle hareket eden Milas Belediyesi, bu bağlamda farkındalık yaratmak ve  gelecek nesillere temiz bir Milas bırakmak için bu tür etkinliklere devam edecektir.Ben yarışmamıza katılan tüm bayanlarımıza teşekkür ediyor,ödül almaya hak kazananları da kutluyorum”dedi.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık