Basketbolun finali gibi bir maç izledik

Muğla İsmail Ulukan Basketbol Ligi’nde mücadele eden ilçemiz temsilcisi Mylasa Bask Vetaran Basketbol Takımı Yatağan Kapalı Spor Salonu’nda 3 Mart Pazar günü karşılaştığı Bodrum Bohesk Vetaranlar Basketbol Takımı’na 69-66 yenilerek ligde ilk mağlubiyetini aldı.

Basketbolun finali gibi bir maç izledik

Maçın Hakemleri: Hüseyin Cengiz, Onur Bozan

Milas Mylasa Bask: Onur Bayraktar, Kahraman Karasioğlu, Fahrettin Öznalbant, Salih Durak, Cemal Gül, Can Alaçeşme, Tansu Aydın, Orhan Akif Çelik, M. Ali Erçetin, Fatih Gürpınar, Metin Ümmetoğlu, Levent Özkan

Bodrum Bohesk: Cem Beyenal, Çetin Ezici, Murat Seyhan, Şakir Denizoğlu, Onur Çandar, Mustafa Özel, Aykur Arıkan, Oğuzhan Oğuz, Doğuş Sarıkaya.

4 Periyotluk lig müsabakasında 5’er galibiyetle ilk iki sırayı paylaşan Milas ve Bodrum Takımı arasındaki müsabakadaki heyecan ve iyi oyun, karşılaşmayı izleyen az sayıdaki basketbolseverin beğenisini aldı.

Maçın her periyodunda iki takım sporcularının mücadelesi seyir zevki açısından oldukça keyifli oldu.

Maçın ilk iki periyodunun sayısal galibi Bodrum takımı oldu. Dördüncü periyota ise Milas takımı önde başladı.

Birbirlerine denk güçte olan iki takımın karşılaşmasında ne Milas takımı ne de Bodrum takımı farkı yakalayacak skorları üretemediler. Maçın son periyodunda Milas öne geçme şansını iyi kullanmadı. Milas hücumunda Bodrum takımı antrenörünün teknik faul almasıyla 2 atış ve oyunu kendi sahasından başlama şansını bulan Milas takımı, bu avantajını iyi kullanamadı. İki ceza atışından sayı üretemeyen ilçemiz takımı, maçta öne geçme şansını da yakalayamadı.

Karşılaşmanın son saniyelerinde 66/66 beraberlik ile geçildiğinde son bir üçlük kullanan ve bu atışı sayıya çeviren Bodrum takımı maçtan 69/ 66 galip ayrılarak ligin liderliğini de ele geçirdi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık