Kaplanların Günü...

​​​​​​​Türkiye Büyük Erkekler Birinci Ligi’nde, Efeler Ligi’nin provasını yapan ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor, geçen hafta sonu oynadığı lig maçında Eğirdir Elmaspor’u 3-0 yenerek, haftayı 3 puan ve galibiyetle kapattı.

Kaplanların Günü...

Ligin alt sıralarındaki rakibi karşısında maçı zorlanmadan kazanan ‘Milas Kaplanları’ bu hafta sonu Pazar günü oynayacakları İzmir Altekma maçı öncesinde bu maçın provasını yaptılar.

Genç bir kadrodan oluşan Eğirdir Elmaspor karşısında servislerde, smaçlarda, savunmada ve hücumda oldukça dikkatli ve etkili oynayan temsilcimiz, ilk seti 25-13, ikinci seti 25-15 kazanarak, skoru 2-0 yaptı. Maçın üçüncü setinde bireysel hataları daha az yapan konuk takım peş peşe bulduğu sayılarla sette dengeyi kurmayı başardı. Ancak ekibimizin tecrübeli oyuncuları yine seti istedikleri skorla tamamlamasını bildiler ve seti 25- 17 alarak, skoru 3-0 yaptılar.

Maç sonunda tribünlerdeki taraftarlarını destekleri için selamlayan sporcular, rakip sporcuları da tebrik ederek güzel bir ev sahipliği örneği gösterdiler.

Hakemler: Cemal Yurtseven, Âlim Kuşgöz, Burak Köleoğlu, Güney Öncü, Şeyma Nur Özsoy, Olgun Akdoğan,

Milas Belediyespor: Mehmet Ali Doğan, Hakan Kemerli, Ali Özdemir, Hasan Balcıoğlu, Anıl Tokat, Kaan Kar, Celil Yavuz, Görkem Yazgan, Enes Burak Aktürk, Muhammet Furkan Bayındır, Oğuzhan Tarakçı, Akay Çalık, Mertcan Akın,

Teknik Sorumlu: Osman Çakıray,

Antrenör: Sefa Koşar,

Isparta Eğirdir Elmaspor: Halil Kargıege, Berat Gür, Oğuzhan Tiryaki, Erhan Altınışık, Mustafa Soner Yağız, İlhan Sarıaydın, Onur Binatlı, Aydın Arifcan, Ahmet Mert Erfidan,

Teknik Sorumlu: Serdar Bınarbaşı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık