Yarı Finalin 4 Takımı Belli Oldu

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle her yıl geleneksel olarak Milas Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen Kadınlar arası voleybol turnuvasının dördüncüsünde grup maçları tamamlandı.

Yarı Finalin 4 Takımı Belli Oldu

10 takımın 2 grupta mücadele ettikleri voleybol turnuvası, grup maçlarında A Grubunda 1. Milas Belediyesi 2. İsmetpaşa,  B Grubunda ise 1. Muğla Voleybol Derneği 2. Milli Eğitim Takımları oldular.

Hakemliklerini Eşref Mete, Nurullah Sarı, Rıza Turhan ve Mustafa Emekli’nin yaptığı voleybol turnuvası müsabakaları Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde oynandı.

Turnuvada birbirine denk kuvvette olan iki takımın 5 Mart Çarşamba günü oynanan grup birinciliği karşılaşmasında rakibini 2-0 yenen Muğla Voleybol Derneği, grubunun birincisi oldu. Turnuvanın en heyecanlı ve keyifli mücadelelerinden biri olan Muğla Voleybol Derneği- Milas Milli Eğitim karşılaşması sonrasında A grubunda grup ikinciliği maçında İsmetpaşa, rakibi Muğla Cumhuriyet Kadınları Takımını 2-0 yenerek A grubunda yarı final hakkını kazandı.

A Grubunda bu sene kurduğu güçlü kadrosuyla dikkatleri çeken Milas Belediyesi A Grubu birincisi olarak yarı finale çıkan ilk takım oldu.

Yarı Final ve Final karşılaşmaları 5 set üzerinden Atatürk Spor Kompleksinde oynanacak.

Muğla Voleybol Derneği'nin puanları silindi...

B grubunda mücadele eden Muğla Voleybol Derneği takımı, son grup maçına ve yarı final karşılaşmasına çıkmayacağını turnuvanın komistesine ileterek turnuvadan çekildi. Yaşanan bu gelişme sonrasında toplanan turnuva komitesi, Muğla Voleybol Derneği takımının aldığı puanları silerek, grubunda ikinci sırada yer alan Milas İlçe Milli Eğitim Voleybol Takımı'nı B Grubu birinciliğine, grupta üçüncü olan 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Voleybol Takımını da ikinciliğe yükseltti.

Turnuvanın yarı final maçlarında bu gelişmelerin üzerine değişiklikler oldu. Buna göre, Yarı Final eşleşmeleri

Milas İlçe Milli Eğitim Voleybol Takımı

Milas Belediyesi Voleybol Takımı

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Voleybol Takımı

İsmetpaşa Mahallesi Voleybol Takımı şeklinde oluştu.

 

7 Mart Perşembe Yarı Final Maçları

Saat 19.00 İsmetpaşa- Milas İlçe Milli Eğitim

Saat 20.30 Milas Belediyesi- 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi

Şampiyonluk ve Final Maçları

8 Mart Cuma

Saat 19.00 Turnuva Üçüncülük- Dördüncülük Maçı

Saat 20.30 Şampiyonluk Maçı

Saat 10.00 Turnuva Ödül Töreni

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık