ROADMİX KAPLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Milas Belediyesi ilçe genelinde başlattığı yol düzenleme çalışmalarının yanı sıra  roadmix asfalt kaplama çalışmalarını da devam ettiriyor.

ROADMİX KAPLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan, Dörttepe ve Sığrtmaç mahallelerinde süren roadmix asfalt kaplama çalışmalarını inceleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; İlçe merkezi ve mahallelerin ihtiyaç duyulan her bölgesine Roadmix asfalt kaplama çalışmasının devam edeceğini söyledi.

Başkan  Tokat, “Milas Belediyesi olarak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde, ekiplerimiz ilçemizin ihtiyacı olan her bölgesinde roadmix asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Çağdaş ve modern bir görünüme kavuşması için ilçe genelinde ve mahallelerimizde başlatılan kilit parke taşı serimi, sıcak asfalt,roadmix çalışması ve kaldırım düzenleme çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda Sığırtmaç mahallemizin ulaşım yolu tamamlandı, Dörttepe mahallemizin cadde ve sokaklarındaroadmix asfalt çalışması devam ediyor. Bundan sonra da planlı ve programlı bir şekilde  çalışmalarımızı diğer mahallelerde devam ettireceğiz” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık