Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Sağıroğlu Sitesi sakinleri hafriyat dökümünden şikayetçi

Akkent Pazaryeri arkasındaki geniş saha, bir süredir, Akgedik Barajı’ndan Milas’a içme suyu getirecek boruların depolandığı bir saha olarak kullanılıyordu. Bu borular, Çaltılık mevkiinde kurulmakta olan Arıtma Tesisi ile Akgedik Barajı arasına döşenecekti.

Sağıroğlu Sitesi sakinleri hafriyat dökümünden şikayetçi

DSİ tarafından yapımı sürdürülen ve bitince MUSKİ’ye devredilecek olan bu çalışma başladı. Yüklenici firma, boru döşeme çalışmaları için kazılan alanlardan çıkan hafriyatı, Akkent Pazaryeri arkasındaki geniş sahaya yığmaya başladı. Ancak bu bölge, başta Sağıroğlu Sitesi sakinleri olmak üzere, yoğun olarak insanların yaşadığı, evlerin olduğu bir bölge. Vatandaşlar, dökülen hafriyatın tozundan nefes alamadıklarını, pencerelerini açamadıklarından yakınıyorlar, bu sıcak yaz günlerinde.

Gelen şikayetler üzerine firma yetkililerini aradık. Evet, hafriyat onlarındı. Yetkili, boru döşeme çalışmaları sırasında çıkan hafriyatın geçici olarak buraya yığıldığını, bir hafta-on gün sonra kaldırılacağını belirtti. Vatandaşların şikayetlerini ilettiğimizde de, “haklılar, başka uygun bir yer bulunamadığı için buraya geçici olarak koyuyoruz Belediye Zabıtası’nın da bilgisi var. Hemen ilgileneceğim, tozumayı engellemek için sulanmasını sağlayacağım ve hafriyat dökümü için başka bir yer arayacağm” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık