Sağlık çalışanlarına pankartlı destek

AKP Milas Gençlik Kolları Üyeleri, Koronavirüs salgını dolayısıyla büyük risk altındaki sağlık çalışanlarına, hastane bahçesine pankart asarak destek verdi.

Sağlık çalışanlarına pankartlı destek

Koronavirüs tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alıyor. Salgından en fazla etkilenen meslek grubu ise sağlık çalışanları oldu. Salgının ilk gününden itibaren Türk halkı, sağlık çalışanlarına destek olmak için elinden geleni yapıyor. AKP Milas Gençlik Kolları Teşkilatı ise, sağlık çalışanlarının yanında olduklarını ve fedakarlıkları için teşekkür etti. Gençlik kolları üyeleri, hastane önüne pankart astı.
Pankartta, “Koronavirüs ile mücadelemizin özverili ve fedakar kahramanları, her türlü zorluğa ve sıkıntıya göğüs gerek tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.” İfadeleri yer aldı.
AKP Gençlik Kolları Başkanı Kadir Bingöl ise, “Tüm insanlığı tehdit altına alan yeni tip koronavirüsün yayılmasını durdurmak ve aşısını geliştirmek için çalışmalarını sürdüren; Türkiye’de ve dünyada en fazla risk altında olanlar milyonlarca sağlık çalışanıdır. Bütün dünyada ve ülkemizde etkili olan Koronavirüsle mücadelede takdire şayan bir fedakârlıkla ve sabırla görev yapan tüm sağlık personelimize ve yardımcı personelimize Milas AK Parti İlçe Gençlik Kolları olarak şükranlarımızı sunuyoruz." Dedi
Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de Koronavirüse yakalanan sağlık çalışanı sayısının 601’e ulaştığını söylemişti.  

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık