Sağlıklı yaşam için bisiklet zamanı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Veteriner Fakültesi tarafından ''Sağlıklı Yaşam İçin Şimdi Bisiklet Zamanı'' isimli etkinlik düzenlenecek.

Sağlıklı yaşam için bisiklet zamanı

Sağlıklı bir çevre ve sağlıklı toplum için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Veteriner Fakültesi ve Milas Meslek Yüksekokulu işbirliğinde gerçekleştirilecek ''Sağlıklı Yaşam İçin Şimdi Bisiklet Zamanı'' etkinliği 23 Kasım Cumartesi günü saat 10.30’da Milas Atapark’ta başlayacak. Atapark’ta başlayarak Milas Veteriner Fakültesi’nde sonlandırılacak olan ''Sağlıklı Yaşam İçin Şimdi Bisiklet Zamanı'' etkinliği ile; sağlıklı bir hayat ve karbon salımının azaltılması hedefleniyor.
Kullananlarda mutluluk hormonunun salgılanmasını sağlayan, ilerleyen yaşlarda ortaya çıkan kemik erimesinin en alt seviyeye inmesine yardımcı olan, menopoz dönemine giren kadınların bu dönemi kolay bir şekilde atlatmasına etki eden, ekonomik, sağlıklı ve çevreci bir ulaşım aracı olan bisiklet kültürünün ilçemizde de yaygın bir şekilde kullanılması amacıyla 23 Kasım 2019 Cumartesi günü saat 10.30’da Atapark’ta başlayacak etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık