Kaderine terk edilmiş bekliyor!

Eski adıyla Ticaret Meslek Lisesi Yeni adıyla Milas Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Halı Sahası uzunca bir süredir spora kapalı duruyor.

Kaderine terk edilmiş bekliyor!

Okulların açık olduğu dönemlerde öğrencilerin futbol oynaması ve spor yapması, okulların kapalı olduğu zamanlarda ise Milas’ta futbol oynamak isteyenlere hizmet eden Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Halı Sahası kaderine terk edilmiş bir görüntü içerisinde, yeniden futbolseverlerin hizmetine gireceği zamanı bekliyor.
Şu anki görüntüsüyle spor yapmaya ve futbol oynamaya elverişli olmayan halı sahanın yeniden tamir edilerek daha modern bir görüntüsüyle işletilmeye ve kullanılmaya açılması için yaklaşık olarak 150- 200 bin liralık bir bütçe gerekiyor.
Milas İş Güvenliği Kurulunca elverişsiz görüntüsüyle spora kapatılan Milas Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Halı Sahası’nın yeniden sporun hizmetine açılmasının ne zaman olacağı da net olarak henüz belli olmadı.
Alınan bilgilere göre halı sahanın zemin yenilemesi, tellerinin bakım ve onarımı kalelerin elden geçirilmesi ve tribün yapımı için gerekli olan mevcut bütçenin kim ve kimler tarafından ne şekilde sağlanacağı konusundaki  bilinmezlik nedeniyle, uzunca bir süre daha halı saha, kaderine terk edilmiş görüntüsüyle, burada yıllarca spor yapan ve futbol oynayan herkesi üzmeye devam edecek gibi görülüyor….
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık