‘Şehit Astsubay Musa Özalkan Hatıra Ormanı’na dikilen 500 fidanı suladılar

Adem KANKAYNAR -

‘Şehit Astsubay Musa Özalkan Hatıra Ormanı’na dikilen 500 fidanı suladılar

Geçtiğimiz hafta Milas Yörük-Türkmen Kültür Derneği tarafından, Afrin’de Şehit olan Astsubay Musa Özalkan anısına 500 fidan dikilerek bir hatıra ormanı oluşturulmuştu. AK Parti Gençlik Kolları ise, dikilen fidanlar susuz kalmasın diye fidanları sulama etkinliği düzenledi.

Milas Kaymakamlığı ve Milas İlçe Orman İşletme Müdürlüğü’nün katkılarıyla, Milas Yörük-Türkmen Kültür Derneği tarafından, Afrin’de Şehit olan Astsubay Musa Özalkan anısına 500 fidan dikilerek oluşturulan ‘Hatıra Ormanı’ kamuoyunda ciddi bir karşılık bulmuş, dernek yöneticileri bu davranışlarıyla takdir toplamışlardı.

Kış mevsiminde olmamıza rağmen içinde bulunduğumuz günlerin kurak geçmesi nedeniyle, dikilen fidanların kurumaması için AK Parti Milas İlçe Gençlik Kolları üyeleri harekete geçerek, taşıma su ile fidanları suladılar.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Kadir Bingöl, etkinlikle ilgili bir açıklama yaparak, “Dernek üyelerimiz güzel bir düşünce ile böyle bir çalışmayı başlattılar ve ilçemizdeki tüm kurum-kuruluş, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerimizin yöneticileri de bu çalışmaya destek verdiler. Dikilen 500 fidan var, ancak havaların kurak geçmesi nedeniyle bu fidanların kuruyacağını düşündük.Bu nedenle o fidanlara ‘can suyu’ vermek suretiyle fidanların yeşermesini istedik.Bir kez daha Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyor, böyle bir düşünceyi hayata geçiren dernek yöneticilerimize ve katkıda bulunanlara da teşekkür ediyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık