Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Sokak ortasında ‘Namus’ cinayeti!..

İlçemiz Akkent Mahallesi Erdal Çerçi Caddesi üzerinde, dün iftar saatine yakın meydana gelen olayda, C.K. isimli şahıs, eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği Özkan Kuskun’u av tüfeğiyle vurdu. Kuskun olay yerinde hayatını kaybederken, cinayeti işleyen C.K. ise silahıyla birlikte olay yerinde polise teslim oldu.

Sokak ortasında ‘Namus’ cinayeti!..

Edinilen bilgilere göre ilçemiz Akkent Mahallesi Erdal Çerçi Caddesi üzerinde dün iftar saatinde işlenen cinayet, herkesin kanını dondurdu. Meydana gelen olayda, C.K. isimli şahıs tarafından av tüfeğiyle bacağından ve göğsünden vurulan Özkan Kuskun olay yerinde hayatını kaybetti. 

Cinayet zanlısı C.K., amcasının kızıyla evli olan Özkan Kuskun’u, eşiyle ilişkisi olduğunu öne sürerek , iftar saatine yakın olması nedeniyle herkesin sokakta olduğu bir anda, önce tartışıp, sonra da yanında getirdiği av tüfeğiyle önce bacağından, sonra da göğsünden vurdu.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, bacağından ve göğsünden vurulan Kuskun’un hayatını kaybettiğini belirlerken, görgü tanıklarının ifadesine göre C.K. isimli cinayet zanlısı, olay yerine gelen polis ekiplerine, “Ben de sizi bekliyordum” diyerek teslim oldu.

Öte yandan tartışmaya ve sonrasındaki gelişmelere müdahale etmek isteyen vatandaşlara katil zanlısı C.K.’ın, “Kimse karışmasın… Bu bir namus meselesi” dediği öğrenildi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis