Son dakika: Milas Genelevi kapatıldı

Güneş Mahallesi'nde bulunan Milas Genelevi, deprem mevzuatına uygun olmadığı gerekçesiyle yapılan tüm tebligatlara rağmen binanin boşaltılmaması nedeniyle polis eşliğinde kapatıldı.

Son dakika: Milas Genelevi kapatıldı

Milas'ın Güneş Mahallesi'nde uzun yıllardır faaliyet gösteren Milas Genelevi, polis ve zabıta nezaretinde kapatıldı. Deprem mevzuatına aykırı olduğu ve yapılan testlerde dayanıksız olduğu belirlenen bina için daha önce yapılan tahliye kararına uyulmadığı gerekçesiyle polis ve zabıta ekipleri eşliğinde çalışma başlatıldı. 

Mülkiyetinin Milas Belediyesi'nde olduğu bina için son tebligatın 30 Aralık'ta yapıldığı bildirilirken, bugün Milas Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve polis ekipleri tarafından tahliye işlemi gerçekleştirildi. 

Belediye ekipleri, 8'i hayat kadını 10 kişinin çalıştığı genelevdeki eşyaları araçlara yükledi. Binanin tahliye işleminin ardından yıkılacağı öğrenildi.

Öte yandan genelevde çalışan kadınlar, tahliye kararından haberlerinin olmadığını belirterek durumdan mağdur olduklarını söyledi. Kış gününde gidecek bir yerlerinin olmadığını kaydeden hayat kadınları, ilgili kurumlardan yardım beklediklerini söyledi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık