Süt Birliği’nden Başkan Yardımcıları İlter ve Gökçe’ye ziyaret

​​​​​​​Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar ile birlikte Milas Belediye Başkan Yardımcıları Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe’yi ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.  

Süt Birliği’nden Başkan Yardımcıları İlter ve Gökçe’ye ziyaret
  • 21 January 2021, Thursday 9:32

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar, bir süre önce Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Gülşen Gökçe ve Cüneyt İlter’i makamlarında ziyaret etti.

Başkan Gezgin ve Pinar, İlter ve Gökçe’ye çiçek takdim ederek görevlerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Milas Süt Birliği’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Gezgin, “Milas Süt Birliğimiz üreticilerimizin karşılaştığı sorunların çözümü için var gücüyle çalışmalarına devam ediyor.” diyerek, Milaslı üreticilerin özellikle pandemi döneminde üretimin hız kesmeden devamı için büyük çaba ve emek harcadıklarını anlattı.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden İlter ve Gökçe, sağlık çalışanları gibi çiftçilerin ve üreticilerin de “pandemi kahramanı” olduğuna vurgu yaparak, “Milas Belediyesi olarak her zaman üreticilerimizin yanındayız. İlçemizin gururu olan Milas Süt Birliği’ne, yönetimine, personeline çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz.” diye konuştu.

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık