Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Süt Günü'ne özel süt ikramı

Milas Süt Birliği, Dünya Süt Günü etkinlikleri kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumu Milas Müdürlüğü’nde kalan depremzede ailelere ve çocuklara süt ve süt ürünleri ikramında bulundu.

Süt Günü'ne özel süt ikramı
  • 08 June 2023, Thursday 10:18

Milas Süt Birliği, Dünya Süt Günü’nü bir dizi etkinlikle kutladı. Kutlamalar kapsamında, depremzede çocuklar ve aileleri de unutulmadı. Geleceğimiz olan çocuklara yönelik birçok örnek proje ve etkinliğe imza atan Milas Süt Birliği, bu kez Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda kalan depremzede çocuklara eğlence düzenledi.

Renkli görüntülere sahne olan etkinliğe; Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Genel Müdürü Ali Akdeniz, Milas Süt Birliği Finansal Danışmanı M. Raci Usta, Kredi ve Yurtlar Kurumu Milas Müdürü Serkan Acarsoy, depremzede aileler ve çocuklar katıldı.

ÇOCUKLAR PALYAÇO İLE EĞLENDİ

Depremin yarattığı moral bozukluğunun giderilmesi, çocuklara psikolojik destek olması amacıyla Dünya Süt Günü’nde palyaçolarla müzikli eğlence düzenlendi. Depremzede çocuklar, çalınan müziklerle ve palyaço ekibiyle doyasıya eğlendi.

Çocuklarla yakından ilgilenen Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, çocuklara ve ailelere Dünya Süt Günü hakkında bilgi verdi.

Gezgin, sağlıklı bir yaşam için herkese süt ve süt ürünleri tüketmesi tavsiyesinde bulundu.

Etkinlikte, depremzede ailelere ve çocuklara süt ve süt ürünleri ikramı yapıldı.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis