THK Başkanı Demirkol'a Kaymakam Arslan’dan ziyaret

ÖNDER Haber -

THK Başkanı Demirkol'a Kaymakam Arslan’dan ziyaret

Milas Kaymakamı Eren Arslan, Türk Hava Kurumu Milas Şube Başkanı Ahmet Faik Demirkol’u makamında ziyaret etti. 40 yıldır THK Milas Şube Başkanlığı görevini sürdürdüğünü, yaşı itibariyle sağlık sorunlarının bulunduğunu ve hayırlı olsun ziyareti için Hükümet Konağı’na gidemediğini belirten THK Milas Şube Başkanı Demirkol’a teşekkür eden Kaymakam Arslan, “Fiziki yaşı 91, çalışma yaşı 18 olan THK Milas Şube Başkanlığı’nı 40 yıldır sürdüren Ahmet Faik Demirkol’u tanımaktan büyük bir onur duydum” dedi…

Geçtiğimiz hafta içerisinde ilçemizdeki görevine başlayan Kaymakam Eren Arslan, bir taraftan “hayırlı olsun” ziyaretlerini kabul ederken, bir taraftan da ilçemizi tanımak adına ziyaretlerini sürdürüyor.

 

90 yaşındayım,

40 yıldır başkanım

Kaymakam Arslan, dün saat 15.30’da THK Milas Şube Başkanı Ahmet Faik Demirkol’u makamında ziyaret etti. THK Milas Şubesi İkinci Başkanı Bahattin Kiremitçi ve Şube Saymanı Cemal Çetin’in de hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Arslan’a kendisini tanıtarak, kurum çalışmaları hakkında bilgi veren THK Milas Şube Başkanı Demirkol, “Gazetelerden takip ettiğimiz kadarıyla çok çalışkansın. Milas’a hoş geldin. İnşallah senin için de Milas için de hayırlısı olur. Ben şuanda 90 yaşındayım. Milas’ın yerlisiyim. Milas’ta doğdum, büyüdüm. Tütün eksperliği, Ticaret Odası Başkanlığı ve Meclis Başkanlığı yaptım. 40 yıldan beri de THK’da başkanlık yapıyorum. 40 yıldır THK’ya ve Milas’a hizmet ediyorum. İlçemize gelir gelmez ilk ziyaretinizi en ücra yerimiz olan Çukur Mahallesi’ne gerçekleştirmişsiniz. Bu beni çok mutlu etti ve etkiledi. İnşallah sizlerin sayesinde daha da iyi hizmetler, çalışmalar yapılacak” dedi.              

Kaymakam Arslan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunmak istediğini fakat yaşamış olduğu sağlık sorunları nedeniyle Hükümet Konağı’na gidip gelmesinin zor olduğunu ifade eden Demirkol, THK’nın geçmiş yıllarda çok daha iyi şartlarda çalıştığını da ifade ederek, “artık eskisi gibi gelirimiz yok. Yine de elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl 162 bin lira fitre, 17 bin lira bağış ve 46 bin lira deriden gelir elde ettik” dedi.

 

Tanımaktan

büyük onur duydum

Demirkol’un THK’daki 40 yıllık görev süresine dikkat çeken Kaymakam Arslan, “Allah razı olsun 40 yıl gibi uzun bir süre hem ülkemize, hem ilçemize, hem de kuruma katkılarınız olmuş. Fiziki yaşı 91, çalışma yaşı 18 olan THK Milas Şube Başkanlığı’nı 40 yıldır sürdüren sayın Ahmet Faik Demirkol’u tanımaktan büyük bir onur duydum. Yüreğinizdeki vatanseverlik aşkının genç nesillere örnek olmasını diliyorum. Kendisinin gönül pınarından istifade edeceğimiz birçok hazine olduğunu düşünüyorum” dedi.

Kaymakam Arslan, THK Milas Şube Başkanı Demirkol’un anı defterini imzaladıktan sonra hatıra fotoğrafı çekildikten sonra kurumdan ayrıldı.

 

Gazilerden ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi üyeleri Kaymakam Eren Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Gazilerin Kaymakam Arslan’a hayırlı olsun temennisiyle başlayan sohbetin ardından Şube Başkanı Mehmet Sarban yaptığı konuşmada ‘’İlçemize hoş geldiniz, yeni göreviniz hayırlı olsun, her zaman devlet büyüklerimizin ve devletimizin yanındayız. Son zamanlarda ülkemizde meydana gelen olaylardan dolayı çok üzgünüz, devletimiz görev verdiği takdirde her zaman yapmaya hazırız’’ dedi.

Ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirten Kaymakam Arslan ‘’birlikte çalışmaktan, sohbet etmekten en çok keyif aldığım kişi ya da grup gazilerin ve şehit yakınlarının grubudur. Siz görevinizi hakkıyla yaptınız. Görev verilirse sizler, bütün milletimiz üzerin düşen görevi yapacaktır, buna olan inancım tamdır.  Bu vesileyle bir kez daha ebediyete intikal eden şehit ve gazilerimize Allahtan rahmet diliyorum. Onların ve sizlerin sayesinde ülkemizde rahatça yaşıyoruz. Varlığınız bize güç veriyor’’ dedi.

Kaymakam Arslan konuşmasının devamında ‘’15 Temmuz’da kontrolü dışarıda olan bir kumanda ile dört bir tarafımızdan kuşatma ve darbe girişimi yaşadık. Bu şer odakları ve terör örgütleri kalleşliklerini hep yapıyorlar. Ama biliyorlar ki milletimiz Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda, Kıbrıs’ta olduğu gibi 15 Temmuz’da da şer odaklarına geçit vermemiş, vatanını savunma konusundaki kararlılığını bütün dünyaya göstermiştir. Yine 15 Temmuz’da gördük ki milletimiz, söz konusu vatan olduğunda, cansiperane, tankların altına yatmış, silahların namlularına durmak suretiyle vatanını savunmuştur. Bunun tek bir örneğini dahi dünyanın hiçbir yerinde göremezsiniz, hele hele dünyanın hamiliğine soyunan hiçbir millet bunu yapamaz. Demokrasi bahanesiyle gittikleri yerlerde kan, gözyaşı, yıkım, açlık bırakıyorlar. Bu odaklara karşı eğitim ve bilinç seviyemizi yükseltmeliyiz, devletin daha da güçlenmesi için bunlar gereklidir. Türk Milleti çok özel bir millettir, zor zamanlarda bir araya gelebiliyoruz, bu avantajımızı iyi kullanmalı hayata geçirmeliyiz. Ülkemizde bir sorun olduğunda birimiz mutlu birimiz mutsuz olamayız, aynı gemideyiz ve hepimiz etkileniyoruz’’ dedi.

Ziyaret Kaymakam Arslan’ın özel ziyaretçilerine tek tek teşekkür etmesinin ardından sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık