THK KURBAN DERİLERİNİ BEKLİYOR..

Türk Hava Kurumu (THK) Milas Şubesi Başkanı Sabahattin Kiremitçi, her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı'nda ekipleriyle kurban derisi toplayacaklarını söyledi. Bilindiği gibi Milas THK, uzun yıllar, en çok deri toplayan THK şubeleri arasında bulunuyor.

THK KURBAN DERİLERİNİ BEKLİYOR..

THK Milas Şubesi Başkanı Sabahattin Kiremitçi, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte kurban derisi toplamak için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı'nda ekipleriyle kurban derisi toplayacaklarını ifade eden Kiremitçi; "kurumumuzun iki gelir kaynağı vardır. Bunlardan biri fitre-zekat ve doğrudan bağış yoluyla elde edilen gelirdir. Diğeri ise kurban derilerinden elde edilen gelirdir. Daha önceki yıllarda yapılan değişiklikle THK, kurban derilerini toplama konusunda tek yetkili kurum olmaktan çıkarıldı. Buna rağmen, kurum olarak yine şehir merkezinde Milas Belediyesi ile, köylerimizde ise köy muhtarlarımız aracılığıyla kurban derilerini toplamaya çalıştık. Bu yıl da çalışmalarımız bu şekilde olacak” dedi.

Milaslıların fitre ve zekatta gösterdikleri hassasiyeti Kurban Bayramı’nda kurban derileri konusunda göstereceklerinden şüphe duymadıklarını dile getiren Kiremitçi, “Elde edilen gelirler THK’na, THK’na ait 3 üniversiteye ve THK kurslarına aktarılıyor” dedi.

Tüm Milaslıların Kurban Bayramı’nı kutlayan ve bağışta bulunacak olanlara şimdiden teşekkür eden Kiremitçi, THK’ya yıllarca büyük emeği geçen eski şube başkanı Ahmet Faik Demirkol’u da rahmetle andıklarını söyledi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık