TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Yeni Muğla Valisi Civelek MİTSO’da..

A. Coşkun EFENDİOĞLU -

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Yeni Muğla Valisi Civelek MİTSO’da..

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Muğla’nın yeni Valisi Esengül Civelek, dün Milas Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen törene katılarak, çeşitli işadamlarına başarı plaketlerini verdiler.

Önceki gün MuğlaTicaret ve Sanayi Odası’nın çeşitli etkinlikleri için Muğla’ya gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda’nın Ortaca Temsilciliği’nin yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdikten sonra, dün sata14:15’te de TOBB Muğla Fen Lisesi’nin temel atma törenine katıldıktan sonra, Milas’a geldiler.

Muğla’daki programın gecikmesi nedeniyle ancak saat 17:00’de başlayabildi.

Reşit Özer’in konuşmasının ardından, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, hem Milaslı sanayi ve ticaret erbabını ilgilendiren, hem de ülke ve bölge düzeyindeki pek çok önemli konu hakkında, uzunca sayılabilecek bir konuşma yaptı. Kültür Balığı’nın KDV oranının %8’den diğer gıdalar gibi %1’e düşürülmesi, vergisini düzenli ödeyenlerin %5 daha az vergi ödeyeceği gibi noktalarda pek çok bilgi içeren bu konuşmalar ve diğer gelişmeleri, yarınki gazetemizde genişçe aktaracağız. Gazetemiz yayına hazırlandığı sırada, Muğla Valisi Esengül Civelek konuşmasına yeni başlamıştı. Ardından, “Milas Ekonomisi’nin Öncüleri Ödül Töreni” yapılacak ve ardından yemeğe geçilecekti.

Konuyla ilgili geniş haberimizi yarınki sayımızda vereceğiz.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık