TOBB Milas’ta okul yaptıracak!

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

TOBB Milas’ta okul yaptıracak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e, “TOBB’nin Milas’a bir okul binası yaptıracağı ve binanın yapımına 2019 yılında başlanabileceği”ni söylediği bildirdi.

 

“Güzel çalışmalarınızı ödüllendirmek amacıyla …”

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Katar ziyaretinin ardından MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na yaptığı ziyaret sırasında TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Özer’e, “Biz TOBB olarak MİTSO’nun çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Çok güzel, çok başarılı çalışmalar yapıyorsunuz. Sizi kutlarım. Bizim de TOBB olarak sizin bu güzel çalışmalarınızı ödüllendirmek amacıyla bir sürprizimiz olacak; Milas’a bir okul binası yaptıracağız. Okulun ne okulu olacağına siz karar verin. Okul inşaatına 2019 yılında başlayabiliriz” dedi.

 

“Çok sevindik, çok mutlu olduk …”

Bunun üzerine MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun sürprizinden çok etkilendiği ve çok duygulandığını belirtip Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ettiği ve “Sayın TOBB Başkanım; biz her şeyi Milas için yapıyoruz. Milas’ın çıtasını her yerde biraz daha yükseltebilmek için çalışıyoruz. Zincir marketlerin toplam raf alanının yüzde 1’inin yerel markalı ürünlere tahsis edilmesi yönündeki yasa önerimiz, sizin ilginiz ve desteğiniz sayesinde gerçekleşti. Milas Zeytinyağına Coğrafi İşaret alırken sizin çok büyük desteğinizi gördük. Milas Halılarının Coğrafi İşaretini Sümer Holding’den devralmak için yürüttüğümüz çalışmalarda sizin büyük desteğiniz hep yanımızda oldu. Sizin girişiminizle ‘Nefes Kredisi’ başlatıldı ve biz de üyelerimize sizin desteğinizle 1 milyon 500 bin lira nefes kredisi verebildik... Bunları yaparken sizin desteğiniz her zaman yanımızda oldu. Size çok teşekkür ediyorum. Bu okul yapılması müjdeniz, bizi gerçekten çok sevindirdi, çok mutlu etti. Bizi çok gururlandırdınız. Size ve TOBB yönetimindeki arkadaşlarınıza çok teşekkür ederim” dediği belirtildi.

 

“Milas’a hayırlı olsun …”

Daha sonra konuyla ilgili bir açıklama yapan Özer, şunları söyledi:

“TOBB Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu, Ankara’da kendisini ziyaretimiz sırasında bizi çok sevindiren bir müjde verdi: TOBB Milas’a bir okul binası yaptıracak. Şimdi bize düşen, bir an önce bu okul binasının ne okulu olacağına karar vermek. Okul yapılacak arsa sorununu çözmek. Şimdiden kolları sıvadık, araştırmalara başladık. Bu konuda başta sayın Kaymakamımızın, Belediye Başkanımızın, Milli Eğitim Müdürlüğünün, Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi Rektörlüğünün, Milas Meslek Yüksek Okulunun da görüşlerini alacağız. Buna göre hangi okul için bina yapılması gerekiyorsa TOBB’ye bildireceğiz. Okulun inşaatının 2019 yılında başlayabileceği bildirildi. Biz de bu yıl içinde bu hazırlıkları tamamlamak zorundayız. Tüm MİTSO üyelerine, Milas halkına bu güzel müjdeyi vermekten gurur duyuyorum. Milas’a hayırlı olsun …”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık