Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Tuzla Sulak Alanı temizlendi

​​​​​​​Milas’ın Tuzla Sulak Alanı Bargilya’da ’Miss Gibi 1 Bodrum Grubu’ üyeleri tarafından yapılan temizlik çalışmasına Milas Belediyesi de destek verdi.

Tuzla Sulak Alanı temizlendi
  • 27 January 2023, Friday 15:29

Flamingo cenneti olan Tuzla Sulak Alanı Bargilya'da ’Miss Gibi 1 Bodrum Grubu’ üyeleri 2. kez temizleme çalışması yaptı. Gönüllüler, eski, terkedilmiş ‘tuz evi’nin yanında buluşup, çevresini temizlendiler.

Miss Gibi 1 Bodrum Grubu’nun yöneticisi Tulin Mor Janes önderliğinde yapılan temizlik çalışmasına aralarında yabancıların da olduğu grubun gönüllülerin yanı sıra Milas Belediyesi ile Titanic Otel de destek verdi.

Miss Gibi 1 Bodrum Grubu’nun yöneticisi Tulin Mor Janes temizlik çalışması hakkında bilgi verdi .

Janes’nin açıklaması şu şekilde;

“Bugün çok güzel ve verimli bir gün geçirdik. Flamingolara bu kadar yakın olmak çok güzel bir duyguydu ve bize yorgunluğumuzu unutturdu. Bu özel, muhteşem yer ve çevresinin bir gün yapılaşmaya açılması ihtimalini de göz ardı edemedik! Üzgünüz! Bu Eko sistemine dokunulmamalıdır! Bugün yaptığımız sadece bu muhteşem yeri çöplerden arıtmak değil, aynı zamanda dileğimiz korunması gerektiğini tüm dünyaya göstermek! Ne harika bir gün geçirdik! Şiddetli rüzgara ve yağmur beklentisine rağmen birçok gönüllü bize katıldı.

Bize yardıma gelen Milas Belediyesi temizlik hizmetlerine, Titanic Otel personeline teşekkür ederiz. Milas Belediyesi'nden Ümmühan hanıma yardımlarından dolayı özel teşekkürler.

Elbette tüm harika MİSGIBI1BODRUM gönüllülerimize teşekkür borçluyuz.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis